En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Hakansson

Keep your head in the game

Ett förhållande med en människa kan vara över på en sekund, men ett förhållande med HIF varar för evigt.
HIF i alla väder

Allt här under är direkt kopierat från min bilddagbok. Anledningen till att det även läggs in här är pga bristen av härliga Robin bloggar.

Eftersom jag inte har några roliga bilder att lägga upp så får jag väl komplitera den jag har orkat plocka hem på internet med någon form av härlig text.
Jag vill börja med att informera er som läser med att jag är trött vilket sänker kvaliten på textens innehåll samt stavning ganska extremt, men klaga inte tack.

Idag är det lördag, dagen innan avfärden till Göteborg och Gothia cup. Jag måste säga att jag är mer nervös inför årets upplaga än föregående år. Vi har mer press på oss eftersom vissa, till viss del även jag själv, har målat upp oss som oslagbara. Det är vi naturligtvis inte!
Men det är ändå lagets insats jag är minst orolig över. Jag själv känner ett viss tryck på mina axlar att prestera, trots 9 månaders skada och med en formkurva nerkörd i Smygehuk så kräver jag själv att jag presterar...

Skrivet av Hakansson, 2007-07-14

Visa hela (2 kommentarer)

:)

Idag är det lördag och det har precis slutat regna. Gymmet stänger om 2 minuter så jag hinner inte träna och jag vill inte dela ut någon jävla reklam men vill man ha pengar så.
Nu har Frida åkt till Kroatien, hoppas det blir härligt. Tråkigt att behöva vänta en hel vecka innan man kan ringa sina kvällsamtal .

Gårdagen var lite udda tycker jag.
Började med att jobba och stå ut med Bergqvists tjöt, hem och klippa gräs, käka, svära åt mopeden, duscha, åka till skara, missa bussen, upptäcker att mina såkallade kompisar sitter på bussen jag missade, käkade pizza, åkte buss, blev irriterad på en liten unge som snackade oavbrutet från skara till skövde, slog torsken när jag kom fram till skövde, åkte buss till Billingehov, såg halva Götenes match, kom fram till att Örgryte är överreklamerat, åkte buss till resecentrum, köpte tidning, gick i trappor, åkte hem i bil, var hos torsken med säl, edvin ål och svampbob, gick hem, snackade i telefon, sov.
HÄRLIGT

Skrivet av Hakansson, 2007-06-30

Visa hela (4 kommentarer)

Nu är det midsommar och det har regnat ett jävla tag, får hoppas att det pågående uppehållet håller i sig resten av dagen.
Jag började denna afton med att vakna av mobilen klockan halv 9, hade ställt in den så jag skulle hinna till gymmet innan stängning.
Klockan 10 var jag ombytt och klar och trampade på cross-trainern för tråkig uppvärmning.

Halv 12 bar det iväg hemmåt efter en skön dusch efter ett skönt pass, luktar som att jag kommer få härlig träningsvärk imorgon.

Ikväll bär det först iväg till mormor för den årliga midsommar käkar-stunden med mormor, morfar, Robert, mamma, Hans, Anton, Ulrika, Jason och iår kommer även Linnea att delta för första gången i sitt liv.

Efter den tradition bär det av till party och jag kommer nog inte vara hemma förren imorgon, det blir trevlig.

När jag ändå är igång med skrivandet så kan jag ju nämna vad som hände igår.

Fredagen den 21 Juni var en dålig dag, vaknade trött som satan, åkte till jobbet och...

Skrivet av Hakansson, 2007-06-22

Visa hela (1 kommentar)

Dags för blogg igen och eftersom min släkt verkar ha börjat läsa min härliga blogg så kan man ju inte skriva om vad som helst. Min fantasi kommer inte längre att vara så vild, allt för att undvika någon form av pinsamhet t.ex när vi ska käka hos mormor på Fredag.

Idag är det onsdag men det känns bannemig som torsdag!
Denna icke torsdag har innehållit:
Jobb på SIL och sista dagen med fotbollskola, som vanligt blev jag dyngsur eftersom alla kaxiga barn sprutar vatten.
Efter fotbollstjosan städade jag och Svampbob alla omklädningsrum och vek tvätt innan vi tuffade hemmåt.
Väl hemma nördade jag data innan jag brötade mig iväg till gymmet och pumpade.

Imorgon är det träning och jag har redan bestämt att vara duktig och dra ett långt jävla löp efter. Behöver komma i matchform, vill helst slippa insatser liknande den mot Skara senast, där jag gjorde bort mig alla 13 minuter.
Skulle nog behöva nöta lite nickdueller och liknande känner jag.

Allt från mig

Skrivet av Hakansson, 2007-06-20

Visa hela (6 kommentarer)

Idag är det måndag men det känns som en helt vanlig söndag.
Dagen börjar med att mamma kommer in och väcker mig klockan 7, jag svarar med ett "mmm" och somnar om på stört.
20 i 8 ringer mamma från jobbet och undrar ifall jag gått upp, och visst fan har jag hunnit med att försova mig.
Trots detta missöde så segar jag mig upp och kollar på disneychannel i 10 minuter innan jag snabbt packar en väska och åker till Hofet för den första dagen på jobbet.

Väl nere på mitt kära Silbohof väntar ett stycke fotbollskola med småbarn, det var faktist rätt kul att träna 6-10 åringarna även om jag föredrar snubbar som förstår vad höger och vänster är.
Efter detta så åkte jag till Carine för ett sista test, det visade sig att min högerhöft behöver tränas upp innan Gothia men annars ser allt lugnt ut.

Imorgon är det så äntligen dags för match med förstalaget borta i Skara klockan 19, jag räknar med allas stöd under dom cirka 15 minuterna som jag kommer få spela....

Skrivet av Hakansson, 2007-06-18

Visa hela (5 kommentarer)

Min förra blogg måste vara något av ett rekord i antal lästa, nu när jag senast kollade så var den uppe i 1028 visningar.
Dags att skriva en till blogg men för att slippa onödiga påhopp så får endast ni som är medlemar förmånen att lämna en kommentar.

I fredags var det fredag och skolavslutning. Det är alltid lika fult att tåga in på en rad med den fula musiken i bakgrunden samtidigt som allas nära och kära står och blegar med kameran i högsta hugget.
Efter tjosan inne i parken så började alla tjejer lipa, jag gav Glenn en rakhyvel och alla killar retade Jens för att han blivit sparkad. Eller som han själv säger "Jag har sagt upp mig", mmm det brukar ju låta så.

Efter detta bar det av till mormor men det orkar jag inte nämna något om.

Efter besöket hos mormor bar det av till västerby för att bege sig till sommarland och Sista natten med gänget. Bussresan ägnades åt att komma på ramsor till trekampen och vi kom på några fina.
Jag var hes redan innan vi...

Skrivet av Hakansson, 2007-06-17

Visa hela (12 kommentarer)

Näst sista skoldagen idag, underbart!
Idag har det hänt saker vill jag lova, lille Dunken gjorde comeback på skolan.
Får dra allt från början så att alla verkligen inser hur patetisk människan är.

Vi i 9a var utrustade med vattenballonger för att sätta dit alla små kaxiga barn. Jag står där med en fyllig och fin ballong och vispar i väg den och vips så dunsar den ner 1-2 meter från mr.Cool guy Dunken och Mr.Miranda. Hårda och coola kommer dom gående mot halva 9a, vi gör ett desperat försök att ignorera dom och tar ströget in i skolans innandömme.
Utan att ha kunnat se vem som kastade den här fasansfulla ballongen så börjar dom anklaga mig.
- Varför kastade du? Frågar Joaquin
- Du kan omöjligt ha sett att jag har kastat något. Endast stålmannen har förmågan att se genom ett rejält träd och en rejäl häck. Säger jag och fortsätter gå med destination okänt.
- Erkänn då din jävla Fitta! Skriker Mr. Linus Dunken Andersson och jag känner mig rädd, NOT
-...

Skrivet av Hakansson, 2007-06-08

Visa hela (130 kommentarer)

En extremt lördag är vad det är idag, inte en käft hemma! Hela gänget är i spanien utom jag och Oskar men när han sen tofflar sig iväg till Elins farmor(!) i värmland så innebar det att jag blev ensam kvar i ett öde Götene, balle.

Idag gjorde jag min första träning med seniorlaget sen september, det var inte så mycket folk vilket skulle göra det lite lättare för mig att komma in hyffsat i tempot tänkte jag men icke. Efter uppvärmningen fick jag ställa mig i mål efter att någon glappkäft sagt att mitt knä kontrollerar den positionen så jag fick ställa mig utan handskar och utmana fullvuxna karlar från 2-3 meters avstånd.
Ni får kalla mig såll om ni vill, kan inte kallas för mycket annat än det efter dagens insatts.

Eftet mitt mindre lyckade målvaktsingripande kom Kiosken och Abbe till min räddning när dom erbjöd sig att stå imål på matchen.
Så jag gick upp som striker i det röda laget och skapade några hyffsade lägen tillsammans med Buder och...

Skrivet av Hakansson, 2007-06-02

Visa hela (3 kommentarer)