En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Hanna_H

Hanna_Hs bloggis

så det var ett tag sen jag skrev något här...hmmm undrar varför???!!!
aja nu är det äntligen lov måstenog säga att det kom i rätt tidungt jag rä så fruktansvärt trött på skolan så det ska bli sköbnt att komma bort ett tag.
..pappa börjar bli lite otålig där nere...han ska köra mig till en kompis i karlstad...nä tro iunte att han bara kör mig dig för att senad köra hem till stockholm igen..nä han ska åka till landet på västkusten. men han får faktist taoch vänta lite min mp3 måste laddas och jag åker inte utan den...

tror att det här klommer bli ett bra lov som jag sa ska jag ju till ´karlstad ch hälsa på en kompis som jag inte träffat sen nyårsafton, okej sen ska jag till landet*suck* och ja det är kanskeinte så jätte kul men när ajg väl kommer hem på söndag är det inte långt till måndag....*ler*..och då skaqjga och en kompis gå och se mamma mia...kan man få ett bättre slut på lovet????

hoppas ni alla får en härlig vecka!!!

GLAD...

Skrivet av Hanna_H, 2006-04-09

Visa hela (0 kommentarer)

jag fattar inte....vad har den människan för problem?? varför måste han hela tidenm komma med en massa dåliga bortförklaringar. kan han inte bara erkänna att han har fel..alla har fel i bland!!!!!

Skrivet av Hanna_H, 2006-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

i går kväll var en kompis här..vi gick ner för att hyra e film och på gen hem fick vi sällskap av en oerhört söt liten katt. katter har ju en tendens att följa efter en en bit på vägen, skillnaden med denna katt var att den följde med HELA vägen hem... när vi tre timmar senare går ner för att min kompis ska dra sig hemmåt skämtar vi om att katten fortfarande sitter där ute och väntar, helt plötsligt blir min vänn aldeles stel oh pekar mot fönstret...tror ni inte då att katt skrället sitter där ute på bordet och tittart på oss...seriöst viken kat sitter utanför och väntar i tre timmar untanför ett hus där den aldrig bott...
ni tycker säkert att vi var/är jätte löjliga men det hela slutade med att hon sov här...vi vågade inte öppna dörren...

jag förstår alla er som är rädda för katter...

Skrivet av Hanna_H, 2006-03-04

Visa hela (1 kommentar)

vad ska man skriva en blogg i gentligen...finns det några typ regler för vad man ska skriva. verjkar ju som det är många som skriver om mode men det är inte riktigt min grej...aja...den som ahr ett svar får ju gärna svara....förvirrad...

Skrivet av Hanna_H, 2006-02-17

Visa hela (2 kommentarer)

ååh vad jag har längtat till denna dagen. ska få åka till cirkus och sätta mig och bara njuta...hoppas verkligen att gunilla spelar!

Skrivet av Hanna_H, 2006-02-11

Visa hela (1 kommentar)

allt känns så fel just nu. jag började gymnasiet i höstas och har altså gått en termin. det började verkligen bra och jag fick en mass vänner, vi var/är ca 6-7 personer som umgås och vist jag tycker fortfarande om dom men det känn bara som att jag inte har något direkt gemensamt med dom...vilek är konstigt eftersom vi gåt musikal coh det är ju en relativt annoulunda linje och jag tycker inte att mna borde söka om man inte är inreserad..okeJ det där blev fel....men jag skulle inte tycka att det vore kul att gå musikal om jag inte var interse´rad av det.
i allafall så i slutet av förra terminen så började jag ochframförallt två andra tjejer vara lite mer med varandra och det avr verkligen jätte kul men vi är tjejer och av någon konstig anledning så kan inte vi vara tre och tre det slutar alltid med att det blir två och en....jag ahr kännt ett tag att det är dom två och att jag bara hänger på och det är verkligenjätte jobbigt och i fredags när vi tre var och fikade fick...

Skrivet av Hanna_H, 2006-01-31

Visa hela (4 kommentarer)

alla har vi saker som gör oss lyckliga som i mitt fall är detta musikaler och musik. men vad är det som gör att man blir så lycklig av dessa saker??

Skrivet av Hanna_H, 2006-01-30

Visa hela (1 kommentar)

känner mig ful fet och äcklig...jag blir galen...åååh

Skrivet av Hanna_H, 2006-01-25

Visa hela (3 kommentarer)