En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
HejElin

HejElins bloggis

SKORPIONEN
river för att bygga nytt


När en skorpion föds så dör någon närstående, sa man i gamla tider. Skorpionen representerar det förgängliga, förmultnandet, döden. Men också nytt liv och återuppståndelse. Det är den krigiska planeten Mars och den vitala Pluto som härskar i Skorpionens tecken.

Det är därför som du som är född i detta tecken måste bryta ner och förstöra allt innan du bygger upp något nytt. Att hålla på traditioner är ingenting för dig. Du är revolutionär! Det är få i din omgivning som verkligen kan säga att de känner dig. Skorpionen är den olösta gåtan bland alla zodiakens tecken.

Du är mycket hemlighetsfull och röjer sällan dina tankar och avsikter. Ändå är du svår att förbise. Din styrka och vilja känns i luften. Du har en intuition som gör att du förstår alla andra utan att behöva ställa några frågor. Ditt mod är oändligt och du kan vara fruktansvärt hänsynslös om du vill, speciellt då du sticker ut din...

Skrivet av HejElin, 2007-06-21

Visa hela (1 kommentar)

Asså jag bara måste skärpa mig nu !! gråter som fan nu. ! (Igen tredje gången idag.) Varför ? Helvete ingen bra jävla anledning. vad är dethär ? IIIH ! panik´på mig själv.

hörrni förlåt mej. Alla ni helt ärligt nu. jag är förjävlig just nu eller hur ? ! jag vet det .
F Ö R L Å T M I G !! jag vef inte vad det är emd mej nu för tiden.

jag gråter inte ! de e inte jag. det är inte min grej..
men detta året har bestått till största del av tårar. både lessna ocu glada visserligen men . aja.

Jesper älskling tack <3För allt. utan dej är inget värt någonting alls. (L)

Skrivet av HejElin, 2007-05-11

Visa hela (3 kommentarer)

en tanke om religion idag ^^

jag har haft två kompisar som var extremt kristna. ursäkta mej nu men dom var totalt hjärntvättade.. jag har absolut ingenting emot folk som tror på gud eller ngt annat. men domma två människorna , den ena var med i en kyrka och den andra i en annan. dom kunde ryka ihop om vad som var rätt och fel. lixx hallå ? finns rätt och fel ?! dom tillhörde samma religion men två olika kyrkor,när dom var som verst skulle man inte kunna tro att de var samma gud dom pratade om. ! vem säger vad som är rätt eller fel när det handlar om att tro på en gud där uppe bland molnen? jag tror inte på det. och ni får tro precis vad ni vill men blanda inte in mej i någon av era disskutioner om det , blir bara irriterad. och dom blir bara irriterade på mej. ni säger att jag ska tro för att se något. men hallå de är ganska svårt att tro på något som inte går att se.

min åsikt i detta gjorde bara alla förbannade på mej. såhär va :

hur kan man tro på...

Skrivet av HejElin, 2007-04-21

Visa hela (1 kommentar)

livet? et lidande eller ett nöje?
för mej ? en balndning. Helvete ! jag vet inte vad jag ska göra.. orkar inte med livet mera!
emo? jag ? hm.. nej inte mkt.

" du har en pojkvän som älskar dig över allt annat, du har vänner som gör allt för dig, vad mer kan man begära??"

- nej ingenting. men ´jag orkar inte. snälla hjälp !!

Skrivet av HejElin, 2007-04-15

Visa hela (4 kommentarer)