En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Helena funderar

Här skriver jag sådant som upprör, berör och som ger mig nya tankar!

Heeej

jag funderar på att börja studera på högskolan i Dalarna för jag har hört att den sak vara bra..finns det folk här på bloggis.se som kanske kan säga några ord om högskolan och även om staden Falun! :)

Sov nu så gott allihop! :)

Håll om varandra!

Skrivet av Helena_k, 2005-12-06

Visa hela (0 kommentarer)

Yo yo yo.....jag har en tenta framför mig. Men det blir nog bra med tiden. Jag hoppas bara att det skulle vara den sista tentan någonsin! Visst gillar jag att skriva men inte sånt här akademiskt shit det gör mig deprimerad! inte blir det bättre av att det är mörkt ute hela tiden...hinner knappt se solen gå upp eller ner eller uppochner. JAJA det är bara att bita i underläppen och låtsas att imorgon är en ny dag. (den kommer se typ likadan ut...)

MEN ANNARS har jag haft en underbart mysig helg med många fina vänner och andra fina människor som inspirerat mig!!!

Kram

Skrivet av Helena_k, 2005-11-28

Visa hela (0 kommentarer)

För det mesta tycker jag att det jag upplevt i min bakgrund, alltså skoltiden, är något positivt som gör att jag för det mesta är medveten om mig själv vilket gör att jag utmanar mig själv vilket är utvecklande! Jag försöker se andra människors perspektiv och jag vill verkligen bidra till att förbättra världen. Men ibland känns det bara som en last. Det är en jobbig balans det där. Det beror förstås mycket på vilket humör jag är på. När jag läser hur jag skrivit märker jag vilka höga krav jag har på mig själv. Men samtidigt är det inte alls svårt! jag önskar jag hade mer energi bara...

Skrivet av Helena_k, 2005-11-27

Visa hela (0 kommentarer)