En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Im_not_sures bloggis

Idag ska jag bara ta det riktigt lugnt. Jag ska bara slappa, kolla på film, äta lite och om jag senare känner för det träna lite. :D Så ska en riktig söndag se ut. Man ska bara andas, men man ska göra det lugnt. Haha.

Nu har jag äntligen sportlov, fast det börjar ju imorgon dårå. Jag har skaffat en, ja vafan heter det, cykelträningsgrej. Fast man står upp och viftar med armarna samtidigt som man cyklar. Så den ska jag använda mycket nu på lovet. Men jag måste hinna sola också. För min kompis är i indien och hon kommer vara sjukt brun när hon kommer hem. :O Så jag måste åtminstonde ta lite brun utan sol. Så att jag inte känner mig så blek. :P Haha. Nej skojade bara.

Varför händer det aldrig mig, att jag bara hittar några tusenlappar på gatan? Så att jag kan köpa massa nya kläder och grejer till mitt rum. Jag vill också köpa en trisslott och bara " OJ, enmiljon!! Jag har vunnit en miljon" Så att jag kan göra vad jag vill!

Men du... Nu kurrar min mage snart...

Skrivet av Im_not_sure, 2008-02-10

Visa hela (0 kommentarer)

Jag var hemma hos en av mina vänner igår kväll ett tag, då spelade vi "den snälla varianten sanning&konsekvens" (eftersom vi bara var tjejer). Vi hade sjukt roligt när vi höll i aerobicspass, härmade varandra och stoppade tamponger i näsorna. Jag trodde inte att det kunde vara så galet kul som det faktiskt var! Efter någon timmas skrattande fick vi för oss att gå ut, så vi ringde några vänner och gick ut. Vi träffade massa folk ute som vi stannade och snackade med. Sen orkade killarna inte stå stilla så de drog med oss till ett dagis. Haha. Ja faktiskt, ett dagis...
Vi satt på några bänkar där och pratade hela natten och när vi nästan frusit till is gick vi hem. Jag trodde inte att man kunde ha så roligt som jag hade, jag skrattade nog hela tiden.

hörs sen :D

Skrivet av Im_not_sure, 2008-02-09

Visa hela (0 kommentarer)

Dra fram din gammla sparbössa som du hade när du var liten. Eller köp en helt ny. Varje dag på kvällen så tömmer du din plånbok på alla mynt. Och vips om några månader är den full.
Öppna inte sparbössan tills att den är helt full. Om du gör det är det lätt att det slinker ner en tia tillbaka i plånkan igen. :)

Skrivet av Im_not_sure, 2008-02-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har många vänner som älskar mig för den jag är och som kan visa det på ett bra sätt. I skolan stortrivs jag och är alltid glad. Min familj ska tydligen också älska mig. Men de hånar mig på skämt. Jag kunde skämta om det de första månaderna, men jag kan inte ta det längre. Jag är noga med mitt utseende, jag tycker om att vara med mina vänner och jag klarar inte att gå utanför huset med fett hår och utan smink i mina mjukisbyxor. Min mamma och syster är värst, de har gaddat ihop sig och skämtar med varandra om mig.
"Nej, men mamma. Hon kan inte gå utanför huset idag, hennes hår är ju lite ruffsigt!" kan syrran säga. Och mamma skrattar. Jag hade skrattat om detta var första eller tionde gången de säger det. Men tyvärr har de skämtat om mig alldeles för många gånger. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att detta är allvarligt. Men de trampar faktiskt på min gräns nu. Jag vet inte hur mycket längre de kan gå över gränsen innan jag flippar.

Pappa tjatar på...

Skrivet av Im_not_sure, 2008-02-01

Visa hela (1 kommentar)

... iallafall om du heter Richard och bor i västra götaland, och känner mig. haha. Han kommer knappt ihåg vad vi gjorde första gången vi var ensamma. Varför fattar inte killar vad vi tjejer tycker`? Jag är så jävla arg just nu. Jag vet itne om jag kan vara tillsammans med dig längre, duu verkar inte bry dig om någonting. :(

Skrivet av Im_not_sure, 2008-01-29

Visa hela (2 kommentarer)

Jag vet att det är länge sen detta hände och att han skrev låten för ett bra tag sen. Men jag är så otroligt trött på folk som skyller ifrån sig och inte kan stå för vad de gör/säger. ¨
Akon skrev låten " Blame it on me" efter att hans uppträdande med Gwen Stefani på en klubb blivit en flopp. Han hade nästan sex med fjortonåringen. I låten sjunger han " Even though the blem is on you, you can put the blame on me. Your daddy should never'd let you go out m.m. Det är så fegt av honom, allt han gör i låten är att "be om ursäkt" för vad han gjorde och att skylla ifrån sig på klubben, hennes pappa och henne själv. Åldersgräns 21 och uppåt sa klubbägaren, hennes pappa borde aldrig ha släppt ut henne så ung och en stackars ung flicka som försöker ha lite kul.

Så snälla stå för det du gör, jag är så trött på människor som gör saker som de senare inte står för och skyller ifrån sig.

Skrivet av Im_not_sure, 2008-01-24

Visa hela (0 kommentarer)

Som om det egentilgen inte räcker med sina egna problem ? Man ska vara snäll och vara en bra kompis genom att lyssna på sina vänners problem också. Fan. Mitt hjärta blir ju bara tyngre för varje jävla dag som går. Jag belastas med mer och mer problem för varje dag och inga av mina gammla löser sig eller försvinenr. Utan jag får medr och mer problem. :(

Jag vill bara skrika nu. Jag är inte arg, inte ledsen, inte glad, inte sur. Vettfan avd det är med mig. :(

Skrivet av Im_not_sure, 2008-01-22

Visa hela (0 kommentarer)

Fan, alltså jag fick en mobil på julafton som jag hade gått och drömt om i nån månad. Jag laddade den i rätt antal timmar och när jag äntligen skulle starta den... Så hängde den säga. Bilden stannade, i någon minut, sen stängde den av sig. Jag försökte starta den igen och den funkade, "yes", tänkte jag " den funkar visst". Men haha, va dum jag var. En minut senare stängde den om sig och startade sig om och om igen.

Dagen efter åkte jag och min pappa till siba för att lämna in den. Då berättade de att de skulle vara tvungna att skicka den till Stockholm. " Jaha" täntke jag " det är väll okej, de sa ju att det bara tar cirka 2 veckor".

Efter 2 veckors väntan, fick jag ett sms, där det stod någonting om att reparationen kommer att dröja längre för att reservdelar utgått. Nu har det snart gått en månad och jag sitter här med min gamla samsung e730 mobil. Damn, säger jag bara.

Skrivet av Im_not_sure, 2008-01-19

Visa hela (0 kommentarer)