En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
J-Despan

J-Despans bloggis

Skrivet av J-Despan, 2007-08-17

Visa hela (1 kommentar)

känner mig jätte tråkig idag, vart ute en snabbis också! vilket väder, jätte kallt! så blev jag bjuden hem till micke också, evelina är inte hemma och ronja är sjuk, och jag känner verkligen inte för att åka dit själv! verkligen inte, david har vart störd idag. och jag känner mig dum, otroligt dum! för han tvingat mig och fråga min bästa vän om saker, så det låter som att jag tycker så. känner mig otroligt elak. så är jag irriterad på att jag inte jobbat i sommar, pengar kan man aldrig få för mycket av, och mitt konto just nu tillåter inte mig att införskaffa mig allt jag behöver just nu. har ett paket som ska hämtas ut också 600 kr jag tiggt åt mig av mamma. som känns onödigt nu! ibland blir jag helt till mig och ska ha onödiga saker, t.ex en dyr klocka! iof var den riktit snygg. men ändå! vill att mamma ska komma hem också, hon är istan och hämtar bilen och åker och hälsar på alex på jobbet! sa hon iaf. jag tror...

Skrivet av J-Despan, 2007-08-16

Visa hela (0 kommentarer)

David- Rrrrrrrruuuuuuffffffff säger:
sen ska jag vänta ett tag till för att det ska se snyggt ut

David- Rrrrrrrruuuuuuffffffff säger:
det innebär att jag kan träffa andra mellan

David- Rrrrrrrruuuuuuffffffff säger:
fasta förhållanden kan man väl ha när man ska gifta sig?

Jessica säger:
äh korkat tänkt!

David- Rrrrrrrruuuuuuffffffff säger:
jaja, men så tänker jag iaf

David- Rrrrrrrruuuuuuffffffff säger:
nu försöker du göra mig grinig så jag ska säga vem det är

David- Rrrrrrrruuuuuuffffffff säger:
haha känner dig allt för bra


vi gör om dehär. jag har fler än evelina och ronja! jag tror david hittar på, han har ingen brud och har han ngn så är det J.......! jag är fyndig

Skrivet av J-Despan, 2007-08-16

Visa hela (0 kommentarer)


Helt otroligt vad jag sovit länge idag, vaknade för cirkus 10 min sen! sjukt. två dagars/nätter med alex, såhär blev resultatet med min toyboy! fniss. igår gjorde vi inte mycket, följde med mamma till affären och handlade, sen spelade vi kort med mamma och lillebror i uterummet, myste, lagade mat, duschade grr! haha. igår käkade vi bara go saker, mummsi. alex tvingade mig att fixa jordgubbs-tårta åt honom. så jag gjorde det, sen kom mamma med chockladtårta och frågade om vi ville ha, jag sa nej! för jag tycker inte om chocklad tårta. så alex fick en stor bit av mammsen! och idag är det tråkit piss väder så det känns skönt och ha utlandsresa att längta till, åter igen!
och jag saknar min linaevelina jätte mycket, idag ägnar hon tid i göteborg! utan mig. det är verkligen tråååååkit. KOM HEM NU!

Skrivet av J-Despan, 2007-08-16

Visa hela (0 kommentarer)

känner mig trött och arg! jag satt på en stol och vilade skallen på köksbordet när mamma kom hem, hon bara stannade upp och tittade på mig "-är du trött?" kanske för att hon inte kom hem och lagade riktig mat till mig... och till min stora förvåning har inte alex kommit! och ingen idé att börja fråga ut honom när han kommer hit. mamma försvarar alltid alex även om det är han som retat upp mig. utan mamma inärheten skulle det kunna bli catfight? fniss.

Skrivet av J-Despan, 2007-08-14

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av J-Despan, 2007-08-14

Visa hela (0 kommentarer)

  1. idag har jag gått runt och små plockat i huset, överallt utom i mitt rum! mitt rum är det tråkigaste man kan städa.. hata! vet inte äns vad jag ska skriva här idag, hmm..

    Jag har iaf legat ute i solen, pratat semester med mamma också, vi ska åka utomlands igen på höstlovet, känns underbart. vart och pratat med kaninen också, han lär ha ett av världens tråkigaste liv. jag gjorde en bra sak idag också, min lillebror ringde kusin alexander löf och dom bestämde att alex skulle komma hit, så skrek jag rätt ut att dom inte kan va här för jag ska "åka bort" så mamma skjutsade iväg lillebror till alex ist. så nu har jag huset för mig själv! underbart. och min egna alexander kommer ikväll, jag kände för att åka hem till honom idag så jag ringde och han sa att han skulle komma hit, right! då kan han städa mitt rum också.
    jag hatar att laga mat har jag kommer underfun med, så tråkit. när jag flyttar hemifrån ska jag anställa...

Skrivet av J-Despan, 2007-08-14

Visa hela (0 kommentarer)

helt slut och hungrig, men ingen ork att ställa mig och göra mat! mamma va hemma på lunchen och gjorde mat åt mig och bror. men jag var inte så särskillt hungrig! här är iaf resultatet utav att jag suttit uppe halva natten och surat. igår satt jag och alex och kollade på beck, tillslut somnade han! jag sa att han kunde gå och lägga sig i sängen, när beck var slut gick jag dit och la mig han sov. jag funderade på om han verkligen visste att jag låg där, för han håller alltid om mig och myser. så jag blev irriterad och rullade runt och bökade för att jag skulle få uppmärksamhet, varmt var det också. jag blev arg! gick och satte mig vid datorn och tänkte "han kommer snart hit när han märker att jag är borta" men nee. klockan blev 2. jag hade suttit vid datorn 2 timmar. så jag gick och la mig igen. så började han snarka så jag knuffade på honom och sa åt honom då blev han arg. och jag blev argare! så jag gick till min systers rum...

Skrivet av J-Despan, 2007-08-13

Visa hela (0 kommentarer)