En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

JACOBS' bloggis

Uppgift 1, Ett öga rött forts.

Nu det är lördagskväll och jag sova inte kunde så jag sitter och skriver vid skrivbord och äter jordnötter.
I skolan idag jag fortfarande var arg som bi på rektorn så jag inte gick på första lektionen (det var svenska) istället jag gitta till skoltoaletterna och ritade stjärnor och massa månar.
Efter ett tag jag hörde någon och jag tänkte att det går till pipan så jag gömde dörren bakom.
Efter ett tag jag såg det bara var Curre så jag gick fram från gömställe och visade vad jag ritat. Curre ville prova också men jag sa han inte fick (hans händer för tjocka för att hålla pennan) jag tänkte och sa att jag måste gå lektion och sedan jag gick.
Jag inte alls gick lektion jag gick till tunnelbanan och plankish till Skäris. Jag såg Dalanda sitta vanligt på bänken och hon idag åt en melon av vatten.
Jag gick fram och satte mig brevid och tog hennes hand. Handen var kall idag jag inte förstå varför den alltid innan varit varm men jag tänkte melonen kanske var kall så jag palla inte mig bry.
Idag hon lärde mig ett nytt svenneordspråk, "Den som gapar efter mycket mister hela saken ofta" (Jag inte förstå ordspråket redan men jag ska fråga Alex sedan)
Dalanda var tvungen att gå direkt nästan så jag åkte hem igen.
Nourdine satt och rökte i vardagsrum och sa att han och pappa redan ätit och att rester fanns i kylskåp. Det var Potatis och Sillar, jag tänkte jävla svennekäk och tog massor med mackor med extrasupermycket ost och det jag inte orkade jag kastade ut genom fönster.
Jag lade mig tidigt nämligen men jag kunde inte sova så jag smög ner till kök där jag baxade Nourdines jordnötter, sedan jag skrev vad som hänt heladagen.

Jag tror att Halim kommer att vara arg på rektorn, klottra på toaletterna, skolka från lektionerna, åka och träffa Dalanda och sedan åka hem, träffa Nourdine och sova.

Skrivet av JACOBS, 2007-03-29 18:04

Du fångar verkligen det poetiska i Khemiris konstruerade svenska i din text, en del formuleringar skulle han säkert bli avundsjuk på! Mycket väl genomförd uppgift, bra skrivet!

/Carim

Skrivet av cecilia, 2007-03-29 23:46

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?