En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
JaR

sluta skära..

Den här bloggen är inget för de som vill läsa om valiga människor om deras vanliga vardag. Den här bloggen skrivs av n sjuttonårig flicka som har en psykisk sjukdom. Hon skär sig.
Bloggen är till för att hjälpa mig att så ut mina tankar och känslor som annars trycker.. och kanske även hjälpa någon annan.. så att hon/han inte börjar eller inspirerar till att sluta?
Bloggen handlar om mina tankar,känslor som annars inte får komma ut.. Det är betydligt lättare att börja skära sig än att luta. För mig började det med en nål men idag är det ett rakblad och skadorna utvecklas snabbt! Snabbare än vad man hinner reagera på vad som är rätt eller fel..
"That girl is strong... but a dark remembering will make her fall"

Jag har bestämt mig det här är mitt sista blogginlägg.

Mycket har hänt sen sist som jag inte ens har funderat på att skriva om eftersom det är för mycket. Har sökt stöd och hjälp men inte mycket har jag fått ut av bloggen eftersom det inte tycks vara några läsare alls...

Så nu är det hejdå. Skulle det vara någon där ute som skulle bry sig så kan ni ju alltid maila: jenny_rodewald@yahoo.se

Annars vill jag bara säga

Börja ALDRIG skära er, det löser inga problem det skapar bara fler! Samt att ta bort smärtan med för många värktabletter eller liknande. Jag hindrar er inte från att börja, men jag kan starkt rekomendera att INTE börja.

Som sagt jag har varit självdestruktiv i lite över tre år nu och har skärt mig, överdoserat värktabletter slaig huvudet i väggen osv..
Jag är glad att jag gav bloggen ett försök iaf, och jag hoppas av hela mitt hjärta att ingen där ute ska behöva gå igenom det här pågrund av mörka minnen av vad andra sagt och...

Skrivet av JaR, 2010-02-17

Visa hela (2 kommentarer)

Så.. nu är det gjort.. jag och AH har gjort slut, tills vidare iaf. Tills han förstår att man inte kan bete sig hur som hellst. Jag har inte skärt mig heller på ett tag men om jag gör en vild gissning så dröjer det nog inte länge. Ingen håller mig tillbaka, ingen hindrar mig och ingen bryr sig. Jo det finns väl folk som bryr sig men.. orka.. jag bara gör. Längtar på sätt och visinte till sommaren.. Man visar så mycket av kroppen då och min kommer att vara full av ärr. Mer än vad den var förra sommaren.. aja jag får väl lösa det då. Min självbild och självkänsla är på botten. AH förstörde den efter att han hjälpt mig bygga upp den. Som tur finns det kompisar som IK<3.. jag hör inte inne i AH armar eller hjärta mer.. han vet inte hur mycket han har förstört hoss mig. Så mycket är förstört så jag orkar inte känna mer nu. Känslorna är döda, vet inte om de kommer tillbaka..

Skrivet av JaR, 2010-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

Så idag så har det varit frilufsdag och jag valde att åka pulka och grilla korv. En kompis till mig hade tagit med sig sitt tefat och gissa om vi hittade en bra backe att åka i! Jösses vad det gick, men jag åkte in i ett träd tre gånger och slog min fot ganska bra :P men det var kul iaf. Sedan kom FS och några fler elever och grillade korv med oss, men jag kom på han flera gånger att han liksom snabbt blickade åt mitt håll. Det han skrev att "han gillar mig som fan (som kompisar-elev och lärare syn)" kanske är sant ändå.. men vå får se vad som händer. Ska till Andreas imorgon oxå så hur det gick får ni veta på måndag.. om jag inte är död innan dess.

Skrivet av JaR, 2010-01-21

Visa hela (0 kommentarer)

Så nu har man haft lov då och den första veckan var jag "sjuk" dvs jag satte fingrarna i halsen och spydde och sa att jag var sjuk så då har man oxå sluppit engelska lektioner med FS (han som jag pratade med) för jag trodde att spänningen skulle va hög osv.. efter det att jag sagt att jag inte vill eha hans hjälp mer och att han var kall mot mig osv (nej detta är itne en lärare jag har haft sex med eller ngt han bara sa att han fanns där om jag ville prata eftersom jag hade (fortfarande har) det jobbigt då) iaf så när vi sen skulle jobba så började HAN prata med MIG.. visserligen om ett engelsa-arbete men att han ändå tog initiativet är otroligt för att vara honom. Sen när jag pratade med honom om olika grejer i mitt arbete som jag skulle ändra så var det liksom lugnt. Spänningen fanns inte där.

När lektionen sedan hade slutat så sa han till mig när han gick förbi mig "Bra jobbat JR, det är iaf en som gör ngt på lektionerna" Då blev jag fan shockad! Jag har ALDRIG fått...

Skrivet av JaR, 2010-01-20

Visa hela (0 kommentarer)

Ingenting händer nu över huvud taget.. allt är så deppresift och tråkigt. Skolan är ok, men varje dag ser jag ju FS där som jag har brutit upp kontakten med.. han tror att jag är ok nu bara för att jag inte pratar med honom mer, men om han bara visste hur många gånger mer jag har skärt mig sedan jag slutade prata med honom..

Har liksom ingen go framåt längre.. ligger bara i sängen, gråter och skär mig..

Skrivet av JaR, 2010-01-18

Visa hela (0 kommentarer)

Imorgon är det dags för skola igen, AH är på väg hem nu och jag sitter här och skriver. Har inte gjort det på ca två veckor nu men det känna som en evighet. Iaf så skärde jag mig ett antal gången under jullovet fastän AH var med. Men jag lurade bort honom, han är så lätt att lura. Senast det hände var igår.. Inte djupt den gången men däremot de gångerna innan.. Aja.. vi får se hur det går..

Skrivet av JaR, 2010-01-10

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har det precis varit julavslutning, men jag ska vänta i skolan i ca en timme på att åka upp till pappa och jobba.. Jag har ju inget liv så det är det enda som jag har att göra..
Igår hände dte igen, jag skar mig. På två ställen på vänsterarmen.. det har börjat igen och AH finns inte här inne längre. Vet itne varför men jag har bara lust att bryta kontakten med alla jag känner och bara leva ensam.

Skrivet av JaR, 2009-12-18

Visa hela (0 kommentarer)

Haha aldrig har jag haft det roligare! Jag och NK sov över i skolan och fotade hela natten! Vi SLUTADE fota 00:38.. så vi kom väl i säng (eller jag kanske ska skriva soffa :P) vid lite över ett.. Fotona blev SKITBRA men de blev en hel del flummiga oxå^^ fasen va kul och det SKA göras om!

OT: Nu har jag fått reda på vart hon med hästen bor, och vi bor ju nästan GRANNAR!! Tänka sig.. Vad världen är liten ibland :)

Som min kära kompis NK skulle sagt: Må bäst!

Skrivet av JaR, 2009-12-09

Visa hela (0 kommentarer)