En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Jacob´s blogg

Här e min blogg :D

Idag har jag varit med Macke Jonte O Josse min älskade tjej kompis. Var har varit ute hela dagen och kört runder med moppen sen har vi suttit vid Björnkulla skolan o tagit de lungt. sen vid halv 8 körde jag hem för jag trodde de skulle börja åska. Men de gjorde de inte.
Det var ett tag sen jag skrev i min blogg men nu kommer de bli mer. Imorgon ska jag på bio med mina kära kompisar Marre Rebecca Sofie o jag. Kommer bli fett skoj. Vi ska se baksmällan. Men sen åker Josse iväg. Kommer sakna henne som fan. Hon ska till Falsterbo och kolla på hästar. Marcus kommer också sakna henne. Sen har jag fått mitt förarbevis till moped klass 1, skit glad är jag. Men bensinen kostar också fett mycket idag. Men har inte mer o skriva så ses.
Hej då!

Skrivet av JacobWelin, 2009-07-16

Visa hela (2 kommentarer)

Ja detta e jag på bild. Tycker jag har lite bilder på min data så jag får fota lite nya. Kommentera gärna. :D

Skrivet av JacobWelin, 2009-07-07

Visa hela (2 kommentarer)

Idag gjorde jag en blogg till. Men denna kanske är lite bättre.

Idag har jag inte gjort så mycket satt hemma till 3 för att jag skulle hämta min lillebror då. Sen ringde jag min pappa för att fråga när vi skulle fixa min moppe, men vi ska fixa den imorgon. Som många redan vet klara jag mitt prov fick 23/25 rätt, känner mig jävligt stolt. Sen har jag också varit med Tobias och Erika idag vi handla vars 2 color. Jag fick betala. Sen satte vi oss på Rågen skolan och drack det.
Sen vid 6 tiden skulle jag hem och äta. Och nu sitter jag på mitt rum och glor Simpson. Faktiskt roligt.
Torsdag får jag köra min moppe för då har jag fått kortet.
Har inget mer att skriva.
Tack o Hej!

Skrivet av JacobWelin, 2009-07-07

Visa hela (3 kommentarer)