En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Life is a bitch live with it

Måste bara poängtera

Taggar: yttrandefrihet Val

Att jag inte stöder något särskilt parti (så det inte blir feltolkningar)

Jag tänker börja med att säga att valvakan var spännande och väldigt intressant, men nackdelen är att Ohly verkar frammana krig på gatorna med tanke på dom militanta aktivister som antagligen kommer feltolka hans tal.

Alla verkar anti-SD men det är bara för att den svenska regeringen är för snälla och fega Ja-sägare särskilt när det gäller invandringen i landen. (Ni som kallar mig rasist nu måste nog tänka efter och lära er meningen med ordet).
Men det är ju sant invandringen är något för hög. Jag har till och med hört invandrare påpeka det och har hört det sägas att vi är för fega.
Men då det som SD vill som tydligen gör dom till främlingsfientliga är ju det att dom vill stänga gränserna tillfälligt och integrera dom segregerade invandrarna som finns i landet innan vi tar in fler. Städerna är ju redan överbefolkade. Flerbarns-familjer som trängs i små lägenheter, det finns inte boende för alla eller jobb för alla. Jag tycker att det måste bli ändring annars kommer landet att gå under.
Nu tänker ni säker: "Gud vad rasistisk han är!" Men då ska jag tala om att jag har väldigt många invandrarkompisar.
Tillbaka till meningen...
Regeringen är som sagt fega Ja-sägare och enligt min egen åsikt rejäla lögnare med tanke på att dom själva är smått främlingsfientliga men inte vi alla det i grund och botten? Så varför ska då ett parti beskyllas för det? Dom vågar i alla fall stå för det dom säger till skillnad från alla andra.

Jag har en känsla av att jag kommer få väldigt mycket kritik för det här men vet ni vad? Jag skiter i det för jag har lika stor rätt att säga vad jag tycker och tänker och jag följer bara yttrandefriheten.
Vill ni skicka klagobrev så gör det till Junkmail@idontgivaeshit.com

Skrivet av Jaduvemvet, 2010-09-20 15:22

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?