En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Jeenny

Tankar osv..

Värme!

Äntligen har den kommit tillbaka, men nästan lite för mycket! Haha, men man ska ju inte klaga. För bättre detta än att det blír som förra sommaren, regn varje dag typ.

Idag har det inte hänt så speciellt mycket, har jobbat. Och imorgon är sista dagen. Jag är ingen person som orkar med sommarjobb/praktik osv. Men detta stället är SUPER! :D Är på ett dagis i Partille. Som även ligger på samma ställe där jag gick grundskolan. Så man känner ju sig trygg med! Och det jag skulle komma till var att jag alltid längtar tills den dagen man inte behöver gå dit mer. Men nu känns det faktist väldigt tråkigt. Okej, jag vill ju ha lite sommarlov, har längtat som f*n! Men hade gärna gått tillbaka dit efter lite ledighet :)

ÅÅÅH, jag längtar!! Ska till Finland när pengarna kommit i slutet av månaden. Och hälsa på pappas sida av släkten. Har inte varit där på flera år nu. Tror det kommer bli riktigt roligt. Och Victor ska följa med också. För er som inte vet vem det är, så är det min älskade pojkvän/sambo :) som nu även ligger och sussar gott här bakom mig. Stackarn får slita med nattjobb :( menmen, ska vi få in pengar så måste man ta det som är tillgängligt!

Nu ska jag försöka få liv i honom iaf, önska mig lycka till för det kommer inte bli lätt :D

Skrivet av Jeenny, 2008-07-03 15:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?