En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Jeenny

Tankar osv..

Lite uppdatering behövdes nog! :)

Känns som jag skriver blogg väldigt sällan nuförtiden. Men känns ju lite onödigt när man inte har något å skriva. Har jag väll iofs inte nu heller egentligen. Men lite uppdatering känndes nödvändigt :)
Jag sitter just nu hos min kära mor. Jag å pojkvännen kom hit igår å skulle se på film! Blev calle å chokladfabriken! Hade det ganska mysigt! Å idag har vi bara slappat, dom andra är iofs på gymmet nu, så jag är helt ensam :(
Har kommit upp lite nytt faktist, Victor frågade mig idag om jag kunde tänka mig å flytta till skövde ett år eller nått. Han kanske har fått ett annat jobb hos sin kompis som har ett eget företag. Å han säger att jag också skulle kunna få ett jobb. Men det är jag väldigt tveksam för. Sen har vi också haft funderingar å ba sälja allting å dra till finland ett tag. Bara för att ha upptäckt lite av världen :D En vän till victor gjorde ju så fast stack till spanien. Å det låter faktist väldigt roligt, å spännande. Som victor sa till mig häromdagen, att "vi väll ha något att berätta för våra barn i framtiden" hahaha. Oja, väldigt sant! Jag är ju impad av alla mammas bravader. Å vill gärna uppleva något själv! Så vi får la se!

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-11-23 16:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?