En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Jeenny

Tankar osv..

Länge sen nu!

Längesen man skrev igen, haha! Har väll blivit en vana. Denna gången har det hänt en del, är nybliven singel och försöker njuta av livet så gott det går. Vissa dagar är jobbigare än andra, men precis som allting annat så går det över. Inget man kan göra åt, å jag kan trösta mig med att jag gjort mitt bästa och mer går ju inte. Är inte det tillräckligt så förjänar jag någon bättre! Plus att jag nu vet att det finns folk som bryr sig liksom, har varit så isolerad den sista tiden, men nu kan jag göra saker jag velat göra förut. Igår drack vi hemma hos en polare, vi hade faktist ganska kul. Längesen vi tjejer pratade så mycket tsm! Sen ballade det väll ur mer eller mindre. Man kan ju liksom inte alltid vara glad, och jag hoppas det löser sig gumman! Jag skulle aldrig någonsin svika dig på det sättet. Han är ditt område, plus att jag inte vill ha någon nu på ett tag! Sen kom jag hem typ 8 imorse, däckade på bussen me xD hahaha pinsamt värre, tänk om man typ snarkade eller något! Å när jag äntligen kommit hem så tänkte jag att det var onödigt att lägga mig för då sover jag hela dagen, men det gick fan inte å hålla ögonen öppna.. Så jag somnade å vaknade kl 2.. Sen har jag bara slappat hela dagen typ, är as seg!

Karolin gumman, glad att vi är vänner igen. Visste inte liksom vad jag gick miste om efter all denna tiden. Men nu vet jag ju, å vi ska alltid hålla ihop, right?! Hoppas du vet att jag finns här för dig, bara å slå en pling. Även mitt i natten om det behövs :)

Puss på rompan!

Skrivet av Jeenny, 2009-01-11 00:29

Aaaw , tack gumman <3 Finns alltid här för dig med ! Klart , du och jag för alltid :D det går inte att ändra på lixom ;)

Skrivet av Karolin :D, 2009-01-12 18:01

Så lite så :) Ne, precis. Isf hade vi ju inte liksom varit vänner efter allt som hänt, love you <3

Skrivet av Jeenny, 2009-01-12 23:11

Fråga?
Har du haft kontakt med Kristoffer Carlberg OT_SS@hotmail.com såg att han ville snacka med dig på en av dina gamla kommentarer.

Skriv gärna till mig så skall jag berätta vad han är för en människa.
gomafoma2live.se

Skrivet av foma, 2009-01-26 09:18

fomafoma@live.se skulle det vara

Skrivet av foma, 2009-01-26 09:19

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?