En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Jeenny

Tankar osv..

Nu har jag varit i skolan i 2 dagar, snart 3. Känner mig riktigt duktig faktist :D Men det är inte kul på morgonen, gå upp 6 fast man skulle börja vid 9 liksom. Tar ju en stund å åka till partille från majorna. Men då somnar jag gött sen på kvällen iaf. Igår trodde jag fan att jag var sjuk bara för att jag var så trött, var helt varm, yr och ont i huvudet. Men det givk över tills idag som tur hehe, jag och Jennifer tog massa mongo kort på oss, så vi skrattade så jävla myket att jag tror det var därför huvudvärken kom iaf.. Men nu måste jag sticka!

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-10-22

Visa hela (0 kommentarer)

Var ju som sagt på möte igår, Jennifer satt utanför å väntade. Sen efter mötet åkte mamma hem och jag stannade kvar med Jennifer. Sen bestämde vi oss för att fråga Victor om han kunde fixa lite dricka, och så blev det. Oså frågade vi Karolin om hon ville vara med också, å det ville hon ju såklart. Vem säger nej till oss liksom?! =D Så vi möttes på bussen och stack hit. Började dricka oså, det smällde sjukt fort när vi spelade ölspelet å jag gjorde fel hela tiden (a) Och sen skulle vi dra till stan, och där hände det roliga grejer. Jennifer bad mig kolla på några gubbar för dom såg så snuskiga ut hahah, så vände jag mig. Och dom börjar gå emot oss. Så börjar en tjock gubbe dansa å sjunga på någon utländsk låt typ å nypa Jennifer i kinden hahhaha, fy fan vad vi skrattade. När vi skulle hem senare, så tog vi svart taxi hem. Och i bilen hade vi så jävla roligt. Vi var rätt bra i gasen, och tyckte det mesta var roligt. Så jag gjorde prutt ljud med munnen å bad...

Skrivet av Jeenny, 2008-10-18

Visa hela (2 kommentarer)

Har äntligen fått tvättat, nästan allting iaf! Var ju rena berget inne i badrummet haha.. Eftersom jag tappade bort min nyckel, men igår fick jag den tillbaka :D Ska strax hoppa in i duschen, ska å möta mamma om en stund å dra på möte. Å träffa Jennifer en stund me :) nice price! Har ju inte blivit så mycket eftersom vi inte varit i skolan heh.. Vet faktist inget mer å skriva om xD

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-10-17

Visa hela (0 kommentarer)

Har inte skrivit på ett tag, har inte kännt att det finns något att skriva om. Och blir bara arg när jag sitter helt hjärndöd å försöker komma på något att skriva haha :) På fredag ska jag på möte i skolan, och prata om hur vi ska göra med min skola osv. Jag känner mig lite lugnare när det gäller att gå tillbaka. Det var ett tag där, som jag var fast bestämd på att hoppa av, igen! Men jag vill ju precis som alla andra normala människor ha en utbilning för att kunna få ett jobb man trivs med. Och det lär jag ju knappast få om jag sitter hemma å ruttnar och fegar mig ur allt som är ett måste i livet. Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet för engångs skull.. Jag vet ju att jag mår sämre av att inte gå dit överhuvudtaget. Nästan så jag plågar mig själv med flit liksom.. Men nu vet jag faktist inget mer å skriva om. Victor kommer snart hem, då vill väll han ha datorn xD å jag måste dammsuga osv..

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-10-15

Visa hela (1 kommentar)

Meningen var att jag skulle åkt till skolan idag, för vi hade fotografering å shit. Men jag sket i det.. För jag skäms så mycket över att jag varit borta i 2 veckor nu. Det är jävligt mycket, även för mig. Jag kan vara borta någon gång då och då, men har ju dagar emellan där som jag går. Men nu är det 2 veckor i sträck. Känns inte som detta kommer leda till något bättre heller. Jag har så ont i magen, för jag vet inte vad jag ska göra av mitt liv... Men det är iaf fredag idag, något positivt i allt elände xD Har dock inget planerat, men känns bra att det är det iaf :D hahahah.. Nu väntar jag på att älskling ska komma hem, sen ska jag väll röja här hemma!

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-10-10

Visa hela (0 kommentarer)

har varit ganska ledsen idag, allting känns bara så jobbigt. Sen ringer mamma, å berättar att mitt pass, mina nycklar och mitt guld halsband är på hittegods grejen i stan. Då är det någon schysst person som hittat dom å lämnat in dom. Fan vad glad jag är nu :D Ska till skolan på fredag med, ska verkligen försöka klara detta nu!

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-10-08

Visa hela (1 kommentar)

När man skaffade blogg för ett tag sen, så hade man massor att skriva om varje dag. Nu står det mest stilla i huvudet! Haha ;D
Har varit hemma från skolan i 1 veckan och 2 dagar nu, inte bra inte bra :P Funderar på komvux, men vad ska jag göra under tiden tills jag är 20 liksom?! Det kommer knappast finnas jobb som passar mig. För på alla jävla ställen måste man vara glad och social människa. Visst, glad kan funka. Men social?! Fuck no!! Har ont i magen av bara tanken att jag en dag måste ut och arbeta. Men försöker att inte tänka på det än iaf, är väll nått år kvar iaf.
Har precis duschat och funderar på att börja fixa mig lite, mamma skrev å frågade om vi kanske skulle hitta på något. Låter trevligt :)
Sen hem och mysa med älskling, ååh! Jag älskar dig mestans! <3

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-10-07

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har både jag & Jennifer namnsdag. Inte för att det är så speciellt så, men det är lite roligt att vi har det samma dag :D hehe.. Har kollat days och andra avenyn nu! :) nice price.. ska snart sätta igång och städa! Vet faktist inte vad mer jag ska skriva xD

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-10-06

Visa hela (1 kommentar)