En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Jeenny

Tankar osv..

Sitter hos mamma nu, skulle åka hit och käka lite, å umgås. Inte hade jag ens i min vildaste fantasi en aning om vad som skulle hända. Jag hade på mig dom livsfarliga fin skorna igen. Och halkade ennu en gång. Men inte lika farligt som sist. Och jag har kläder på mig som inte har fickor, och en väska som jag antog inte det ramlade ur något ifrån. Men när jag käkat oså, ska jag ta ut min tändare ut väskan. Och märker att hela den fickan är tom .. Då har jag tappat allting när jag ramlade. Och jag hade hemnycklar, plus mitt pass, som också är mitt enda legg just nu!!!! DAMN IT säger jag bara!!!!!!!!!!! Fan vad ont i magen jag har nu.. Sånt här händer ju bara mig asso :(

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-10-04

Visa hela (2 kommentarer)

Igår kväll skulle jag & Victor gå ner till affären. Eller jag skulle cykla å han åka skateboard. Så det finns det en lite backe typ innan man kommer ner från vårat hus. Så hade jag på mig mina fin skor, fråga mig inte varför.. Jag visste att det var blött ute.. Så när jag gått ner en liten bit från backen, så halkade jag :o har skrapat upp hela knäet, och baksidan av låret, och lite på foten. Det gjorde fan svin ont, det var ju typ hundra år sen man ramlade å slog sig.. Började tillochmed gråta för att det gjorde så ont, och för att jag blev så chockad. Victor försökte trösta mig, men jag hörde att skratten satt i halsen på honom. Sen när den värsta smärtan gått över så tittade jag på han å började flabba, och då brast det för honom också :D haha.. Så lite roligt var det. Men har fortfarande ganska ont!!!!

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-10-02

Visa hela (1 kommentar)

Idag har jag & min älskling varit tillsammans i 5 månader, tiden går verkligen fort.. Jag har alltså kännt honom i 8 månader nu..
Idag händer väll inte så mycket, ska strax åka till partille och träffa Jennifer & Jannicke. Fika eller något :) Sen hem å mysa med Victor <3

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-09-30

Visa hela (1 kommentar)

Det var ett tag sen man skrev här nu.. Vi har kommit överens om att behålla kattungen, jag var så glad och allt. För att jag fixat så den är bra i magen, och att den slutat kissa å bajja i sängen. Tills idag...... Vi har varit borta i ca 7 timmar för att vi var hos mamma, och även stor handlade. Så kom vi hem runt halv åtta tiden och jag börjar packa upp alla varor.. Och när jag gjort klart det, märker jag att han pissat i matpåsen. Asso vanliga kassen. Sen sitter jag vid datorn och slänger en blick bakåt. Då sitter han å pissar i sängen :@ GAAAH, jag är så jäävla förbannad just nu. Vi har precis städat skit mycket, å tvättat rent all gammal piss å bajs tvätt.. Och han som hade slutat.. Och jag tror inte han redan börjar markera för han är ju så liten. Och våran stora katt gör ju inte ens det än.. Jag trodde aldrig jag skulle kunna bli arg på ett djur, men nu vet jag att det går visst :P

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-09-28

Visa hela (1 kommentar)

Åh, jag mår så dåligt att inte vet vad jag ska göra, det gör ont i hela kroppen & själen. Idag ska vi börja fixa något annat ställe åt den lilla kissen. Jag trodde inte jag skulle fästa mig så vid den. Men när den kom, var den livrädd för mig, och nu vill den gosa med mig hela tiden. Och den stora förändringen på en vecka bara, gör mycket för mig. Känns som hans trygghet tas ifrån honom igen :( Jag vill inget annat än ha honom kvar. Men samtidigt så vet vi ju inte om han har några sjukdomar. Som smittar våran andra katt. Och då förlorar jag ju båda två. Ah, det här är svårt.. Just nu vill jag bara gräva ner mig!!

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-09-23

Visa hela (0 kommentarer)

Känner mig lite deppig idag.. Våran lilla kattungehar börjat bajsa och kissa i sängen nu helt plötsligt. Och han är jätte lös i magen, så det är ju inte speciellt trevligt. Men samtidigt så kan jag inte bli arg på den. För den förstår inte att det är fel.Men Victor däremot är vansinnig på den. Och han vill nu att vi ska ge bort den.. Känns jätte tråkigt, för jag har verkligen fäst mig vid honom. Å han vid oss verkar det som. Han var livrädd när han kom, men nu går det hur bra som helst. Å Han funkar utmärkt med våran andra katt.. Usch asso :( sånt här är inte alls roligt..Någon som vet tips om katter som börjar göra sina behov i sängen?! :P

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-09-22

Visa hela (1 kommentar)

JAAAA, nu har världens bästa kommit hem från turkiet, ja min mamma då alltså :) Har saknat henne såå jävla mycket så det finns inte. Har typ inte träffat henne på 3 veckor nu. Å det känns som en livstid ju!
Igår var jag hemma hos Jennifer hela dagen. Kollade på idol osv :) Sen vid nio tiden kom Victor. Så satt vi å kollade på vem kan slå filip och fredrik. Sen körde Fabian oss hem vid tio tiden. Sen hände det väll inget mer än att vi la oss å slocknade direkt :D Var såå jävla trött.. Och nu ska jag snart dra till skolan. Vi ska på nått skit med hundarna idag heh.. Kan bli kul?!

Good bajs!

Skrivet av Jeenny, 2008-09-19

Visa hela (1 kommentar)

Jag är så trött på skolan, jag har ont i magen av bara tanken att gå dit på morgonen. Är det något fel på mig? Eller det var en jävligt dum fråga. För det kan jag ju svaret på själv. Jennifer skickade en länk till mig om social fobi. Och alla punkter stämde på mig utom en. Och jag kunde väll för fan ha fått vilken fobi som helst utom den. Mår så jävla dåligt av att jag måste gömma mig för andra människor. Fast jag helst av allt vill lära känna nya. Men jag kan bara inte. För så fort jag får chansen, springer jag därifrån med svansen mellan benen. Tillochmed min skolgång går åt helvete för den sakens skull.. Jag vill ha hjälp för det, samtidigt vet jag att andra försökt hjälpa mig men ingenting har funkat. Kanske är det för att jag inte tror på mig själv? Att jag inte tror att jag är kapabel till att klara av skolan, och andra människor?! Life sucks. Är så jävla deppig just nu..

Och det blev inte en hel blogg om dig Karolin :) Men jag kan ju skriva att...

Skrivet av Jeenny, 2008-09-17

Visa hela (4 kommentarer)