En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Jeenny

Tankar osv..

På sommaren brukar det vara varmt, rätta mig om jag har fel?! Och då KAN man sova med öppen balkong, för att man inte ska vara alltför svettig när man vaknar till liv liksom. Men idag, frös jag som innihelvete för att det var öppet. Känndes precis som vinter ffs .. Blir lite besviken på Sverige nu. Vi har fått två urkassa sommrar i rad nu. Och gick ut i radio och sa att det skulle bli den varmaste sommaren på 100 år nu 2008. IN MY ASS!
Jaja, vidare till något bra! Jag fick mig en ny telefon :) W580i, en rosa (a) är jäkligt nöjd med den! Och jag tror victor hade det jobbigt i affären, han ville nog ruska om mig å säga åt mig att vakna upp ifrån dagdrömmandet hahah :D Eftersom jag nu skrivit upp mig på 18 månaders abonnemang. Har lite ont i magen av tanken. Men den smällen får jag ta, fick ju en ny efterlängtad telefon. Lätt värt det. Just nu iaf (a)
Tänkte skriva "gött med fredag", men det spelar ju ingen roll egentligen. Är ju ledig mån - fre ändå! haha.. Men på...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-18

Visa hela (0 kommentarer)

Jag och Jennifer har kommit fram till en ganska sjuk sak idag. När man är ensam hemma på dagarna så röker man jävligt mycket mer än vad man gör om någon annan också är hemma. Tänk vad mycket dyrare allting blir, och hur mycket mer det dras bort av vårat liv bara av att vi är ensamna ett antal timmar!
Och har tittat lite på internet idag, efter telefon. Och har 2 som jag vill ha. Antingen express music, den med skjut lucka. Eller en sony ericsson k660i :) Synd bara att man inte var lite rikare. Så hade man kunnat köpa utan jävla abonnemang. Men nu måste jag ju! Om jag verkligen vill ha en ny telefon, å det vill jag ju. Är så trött på den jag har.
Känner lite panik nu också, skolan börjar ju om typ en månad. Och måste få allting att gå ihop med det, och ett jobb. Och jag har ju så jävla svårt med nya människor. Så jag vet inte hur jag ska klara det! Och inga jävla bidrag eller hjälp kan man få någonstans. Har inte samhället löst så att man ska kunna få hjälp med...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-17

Visa hela (2 kommentarer)

Dagen började med att jag gick upp vid 8 imorse, för att Victor åkte till jobbet och jag vaknade till när han skulle gå. Satte mig vid datorn en stund å växlade några ord med mamma, saknar henne! Sen började ögonen svida, så jag la mig och tittade på gårdagens "days of our lives". Den blir ju bara sämre å sämre. Dom har hamnat på någon ö nu helt plötsligt, fast dom dog. Och dom byter ju skådespelare för varje avsnitt. Det suger ju! Sen kollade jag hälften på oprah. Å ögonen började svika mig mer och mer. Så jag tänkte att jag inte får sova hela dagen, utan jag sätter på väckning så kan får se dagens avsnitt av days of our lives. Så vände jag mig om och somnade en stund.
Sen kom Victor hem vid 5 tiden, och han började prata om att han ville ha kompis abonnemanget och en ny telefon. För det går ju inte att skicka sms ifrån hans tele. Så jag sa det att vi åker till stan å fixar det så fort vi käkat oså. Så satt vi på vagnen och jag började fundera kring detta...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-16

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har väll inte varit den bästa dagen. Allting började helt perfekt, jag & victor gick upp vid elva tiden och började göra oss iordning. Victor skulle ju ta körkort idag, klockan 13.05. Och vi var där typ 12.50, alltså i tid. Och vi väntade, och väntade OCH väntade! Men ingen dök upp.. Så vi åkte till hans körskola och frågade vad fan det var frågan om. Så sa dom bara att vi skulle åka tillbaka. Att det säkert skulle komma någon. Och när vi kom tillbaka, så stog gubben som man kör upp med där. Med en annan kille, så victor sa åt honom att han stått å väntat osv. Men då sa gubbjäveln att man var tvungen att anmäla sig där inne innan. Men det hade han inte fått höra! Så sa gubben bara att han missat sin chans, å otrevlig som fan var han också! Gah!! Så stackars babe har varit jätte ledsen idag. Men han får en ny chans om en månad, och jag vet att han klarar det. För han kan ju köra!
Sen har jag själv varit deppig idag, vet inte varför om jag ska vara ärlig....

Skrivet av Jeenny, 2008-07-16

Visa hela (0 kommentarer)

Har kommit på att det går mycket, mycket snabbare att städa med musik på högsta nivå typ :) Kännde inte alls för att ställa mig och diska imorse, när högen nästan var upp till taket, nä det där var väll lite överdrivet. Men nästan!! Men satte på musiken, började lite försiktigt. Och allting gick jätte smidigt. Och vips så var lägenheten ren å fin :D haha! Har även tagit mig tid att sminka mig idag. Har gått och varit sleten i flera veckor nu. Man känner ju sig som en helt ny människa (a) Och min stackars babe kom precis hem också, helt utmattad. Inte sovit ett skit, jobbat och även övningskört i 2 timmar. Duktiga dig! Det hade jag aldrig orkat. Och Jennifer har kommit hem från spanien nu också, så ska till partille en sväng senare och ta en cigg å tjöta lite skit. Så får mitt lilla hjärta sova när vi ätit. Det behöver han!
Men nu måste jag sluta, ska laga lite mat och mätta våra magar :D

Skrivet av Jeenny, 2008-07-14

Visa hela (0 kommentarer)

Nu sitter vi på Victors jobb igen, han var tydligen tvungen att jobba över dom timmarna han missat. Men idag var han inte tvungen att jobba natt, så då kunde jag hänga med. Blir så jobbigt dom sista typ 3-4 timmarna, när ögonen börjar svida och man bara längtar hem. Men nu ska han jobba dag resten av veckan, så det blir nog bättre! :)
Åh, victor hade skickat in en hälsning till mig på lugna favoriter. Har suttit och väntat på att den skulle komma nu i snart 2 timmar. Men den kom inte ens :( Jag som hade velat höra, hade ju blivit så glad!
Pappa ringde mig idag också, blev lite överraskad av att se hans namn på displayen. Men samtidigt väldigt glad! Är så sällan han hör av sig, tyvärr :( Och fick nog bekräftat att det blir Finlands resa ändå. För min faster hade tydligen sagt till honom att vi skulle komma den 26e. Men hon har ju inte hört av sig till mig.. Aja! Huvudsaken är ju att vi kommer iväg. För detta hade jag faktist sett fram emot mest med sommarn nästan. Och se...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-13

Visa hela (0 kommentarer)

Har varit en väldigt seg dag, bara suttit hemma typ! Finns ju ingenting som passar mig när jag är på depp humör. Och vet fan inte vart det kommer ifrån. För det har ju inte hänt något speciellt den senaste tiden. Känner mig bara jävligt utstött, och otillräcklig.. Usch för sånnahär dagar! Kan även vara för att vädret är så cp med, först jätte varmt, och sen ösregn å skit. Varför kan man inte bara få ha en vanlig jävla bra sommar?! :(

Igår låg jag och min kille i sängen, och jag har alltid massa störda saker för mig. Och utsätter han för mina små experiment. Och igår upptäckte jag en väldigt sjuk, men rolig sak med honom. Som jag redan visste innan så är han jätte kittlig under fötter, armar och på benen. Men låg å pillade på hans öron av någon anledning, och han börjar rycka. Förstog inte först. Men det visade sig att han var jätte kittlig där med, och då var jag tvungen att testa massa konstiga ställen. Och han var det på pannan också. Sen...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-13

Visa hela (0 kommentarer)

Skrev tyvärr ingen blogg igår, vet inte varför. Men kom inte på något vettigt att skriva. Osen var jag med natalie hela kvällen :) Fan vad man kan skratta med dig =D <3 Och idag känner jag mig jävligt konstig. Humöret går upp & ner som fan. Allting känns bara dåligt! Får för mig att victor är sur också. Men antagligen så överdriver jag väll, för att jag själv är på så konstigt humör.
Jag är jävligt orolig också, att det inte blir någon finlandsresa, eftersom jag mailat min faster och allting som jag skulle när vi visste datumet vi ville komma på. Men har inte fått något svar. Och jag skrev det ändå förra veckan. Och hur sent som helst kan vi ju inte åka heller. Eftersom jag inte vet när skolan börjar sen i augusti heller :( fuck, jag som hade sett fram emot detta som fan! Får hålla tummarna för att jag snart får ett svar (a)

Och vet ni? Jag ska baka idag haha, det var fan hundra år sen jag gjorde det sist. Ska bli lite spännande! Och jag är dundersäker på...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-11

Visa hela (1 kommentar)