En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Jeenny

Tankar osv..

F*n vad segt att komma upp idag, somnade vid 8 igår, osen upp 14. Har inte hunnit göra så mycket idag, tvättar, och varit ute en sväng med Natalie <3 Borde städa me, ser ut som ett bombnedslag å mår skit av att se det. Men har ju fan ingen ork :( Får ta det senare!
Och för att komma till det som min rubrik menar. Jag skulle följa med natalie å handla cigg, vi gick till araben här bortanför typ. För det är mycket billigare. Och hon handlar som vanligt, å räcker fram pengarna. Då börjar kärringen bakom disken. Natalies hund hade råkat bita av en liten kant av tjugan. Det var nästan så det inte ens syntes. Men då säger kärringjäveln att hon inte kan ta emot den. HERREGUD!! Finns la för fan människor som handlat med lappar som varit nästan helt av. Bara den remsan är kvar inuti sedeln så är den acceptabel. Åh, fan vad irriterande. Så vi gick vidare till nästa affär. Å dom tog emot det, så där fick du kärring!! :D

Åh, saknar mamma som tusan. Måste åka å hälsa...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-09

Visa hela (1 kommentar)

Idag vaknade vi halv sex, på kvällen asso ^^ fan va gött vi sov! =) vi har faktist inte gjort något vettigt hemma idag heller, bara degat gärnet, sen drog vi hit till Victors jobb. Har varit lite arg också haha.. Jag har totalslut på kläder nu och vi hade tvättid idag klockan 17.00 sa unge herr Degerman. Och jag går upp å sorterar kläderna och går ner. Då blir jag först arg för jag trodde att någon jävel hade tagit våran tvättid eftersom alla maskinerna stog på. För jag var ca 30 minuter sen. Men så kollar jag på vilken dag vi hade bokat. Då var det igår vi skulle ha tvättat. Så fick boka om till 14.00 imorgon. Och det kommer inte bli roligt, eftersom jag lägger mig ca 7 på morgonen. Menmen, är väll lika bra. Så inte dygnet blir totalt vänt!

För övrigt så har jag världens underbaraste älskling. Jag vet inte vad jag gör utan dig mitt hjärta. För några dagar sen var det 6 månader sen vi träffades första gången. Shit vad nervös jag var haha! Men det var lätt...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-09

Visa hela (0 kommentarer)

Shit, sitter på Victors jobb nu. Hemlängtan som f*n!! Ta en varm dusch, lägga mig under täcket med älsk och bara få blunda och somna på en millisekund :) haha! Men vi tar förmodligen 6 bussen så det är inte så långt kvar nu som tur. Och jag har faktist varit jävligt pigg hela natten, tills för typ en timma sen. Då började ögonlocken svida. Men är nog för att jag druckit cola som fan (a)
Och vi har planerat lite mer på resan till finland idag, fan vad sugen jag är nu! =)

Menmen, ni får ha det gött. Är alldeles för trött för att komma på något mer att skriva!

Skrivet av Jeenny, 2008-07-08

Visa hela (0 kommentarer)

Jag blir ledsen när vi bråkar hjärtat, som ett hugg i hjärtat. Tusen gånger om. För jag är så rädd att vi glider isär. Och det har varit så mycket bråk den sista tiden. Och är livrädd att du ska tröttna på mig. För även om jag är envis och ska sticka osånt. Så är det väll automatiskt det att jag vill att du ska springa efter mig. Så att jag ska få känna att du VERKLIGEN vill ha kvar mig. För jag gör så dom stunderna jag är svartsjuk, och inte känner att jag duger som jag är. Det är inte pga dig som jag känner så. Utan det är självförtroendet som sviker mig. Och jag önskar verkligen att jag hade bättre. För då skulle vi kanske ha lite mindre bråk. Och nu har vi ju mer eller mindre planerat resan i slutet av månaden. Och jag längtar som jag vet inte vad, tror vi behöver komma bort lite från vardagen å allt som är likadant varje dag. Och ro om varandra bara. Och inte behöva tänka på pengar, svartsjukan och allt det andra dåliga! För jag älskar dig hjärtat,...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-06

Visa hela (0 kommentarer)

Jag kan fortfarande inte förstå att du är min, bara min! Och även om jag får dig att tvivla ibland så är du det värdefullaste jag har, och någonsin kommer få! Det är mig det är fel på i dom stunderna. För du har alltid kämpat för mig, och gjort allt du kan för att jag ska må bra. Och jag ska försöka ändra på mig. För du är endast värd det bästa. Och jag hoppas inte du tror något annat. Blev jävligt ledsen igår när du sa att du tvivlade på att jag någonsin älskat dig. För det gör jag, så jävla mycket så jag inte ens kan beskriva det med ord. Du gör mig hel! Jag vill alltid leva med dig vid min sida. För jag vet inte vad jag är utan dig min älskade.
Å jag längtar så himla mycket till resan vi ska göra till Finland nu i sommar. Det ska bli så mysigt, bara du & jag! Och bara ta hand om varandra, å inte bry oss om något annat! För det är vi värda :)

Du är mitt allt, min kropp & själ. Mitt hjärta kommer alltid att slå för dig Victor Degerman <3

...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-05

Visa hela (0 kommentarer)

Vaknade helt gemonvåt idag, herregud vad varmt det är! Nästan kvavt ju. Nu måste jag faktist klaga lite på vädret. För antingen är det svin kallt och massa regn, eller så är det så varmt att man fan inte ens kan andas. Nästan så man måste gå ut naken haha..

Igår blev det lite sent. Satt uppe alldeles för länge, men kul hade vi ;D så jag var helt slut när Victor väckte mig imorse, så jag sa bara att jag inte orkade. Och somnade om. Känner mig skit dum nu. Menmen, inte mycket jag kan göra åt det nu!
Oså hade jag ett antal missade samtal ifrån nathalie när jag vaknade till me, så jag bad henne ringa upp igen. Så ska snart iväg till Mariaplan å göra henne sällskap när hon säljer jordgubbar :D Och victor är sur, så det är väll lika bra att jag inte är hemma om han vaknar. Okej att jag lovade å sköta sommarjobbet. Men jag kommer ju få pengarna för idag ändå, så jag fattar inte vad det är han gnäller om. För jag vet att det är pengarna han surar...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-04

Visa hela (0 kommentarer)

Äntligen har den kommit tillbaka, men nästan lite för mycket! Haha, men man ska ju inte klaga. För bättre detta än att det blír som förra sommaren, regn varje dag typ.

Idag har det inte hänt så speciellt mycket, har jobbat. Och imorgon är sista dagen. Jag är ingen person som orkar med sommarjobb/praktik osv. Men detta stället är SUPER! :D Är på ett dagis i Partille. Som även ligger på samma ställe där jag gick grundskolan. Så man känner ju sig trygg med! Och det jag skulle komma till var att jag alltid längtar tills den dagen man inte behöver gå dit mer. Men nu känns det faktist väldigt tråkigt. Okej, jag vill ju ha lite sommarlov, har längtat som f*n! Men hade gärna gått tillbaka dit efter lite ledighet :)

ÅÅÅH, jag längtar!! Ska till Finland när pengarna kommit i slutet av månaden. Och hälsa på pappas sida av släkten. Har inte varit där på flera år nu. Tror det kommer bli riktigt roligt. Och Victor ska följa med också. För er som inte vet vem det är,...

Skrivet av Jeenny, 2008-07-03

Visa hela (0 kommentarer)