En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

JennyMarias bloggis

Efter att ha avverkat en trevlig lunch bestående av broccoli och ostpaj och sedan en god marängpaj, med min kompis Pernilla som gått och blivit väserås-bo som sällskap var det dax för en runda på stan. Idag kollade jag inte på kläder, snarare på alla inspirerade människor. När jag sedan skulle till biblioteket för att skriva denna blogg (eftersom jag inte har någon dator hemma, jag har ju inte en TV heller för den delen) så gjkorde jag dagens goda insatts. Jag höll upp dörren för en dam med kryckor. Hennes leende fick mig att bli lika varm som vårsolen har vart här i Eskilstuna hela veckan. En sån liten grej kan göra någon SÅ glad! Tänk på det! Mänsklig omtanke kan inte köpas för pengar.

Men igår såg jag något fränt! Nu ska du få höra. När jag skulle gå hem från mataffärn igår såg jag en nunna som stod vid en Tele2 butik och ville ha hjälp med sin mobil... det var en rolig syn. Ytterligare en fördom, varför var det så konstigt att se henne där? Hon är ju...

Skrivet av JennyMaria, 2008-04-30

Visa hela (0 kommentarer)

Hej!
Jenny är mitt namn och är ny här på bloggis, så detta är alltså mitt första inllägg men absolut inte det sista!
Som en kort pressentation av mig själv kan jag säga att åldern är 19 , jobbar som undersköterska, sjunger i gospel kör, älskar keso och bor i en etta på 28 kvadrat.

Det kommer mer, jag lovar!

Skrivet av JennyMaria, 2008-04-28

Visa hela (0 kommentarer)