En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
JessicaTinaM

JessicaTinaMs bloggis

Det har nu gått 7 månader för mig och dig. Dem 7 månaderna har varit de bästa månaderna i mitt liv :) Om du försvinner nu, vad ska jag då göra ? Jag hade mina livsplaner om att flytta till Skeleffteå, men när du kom in i mitt liv var jag bara tvungen att ändra på dem. Jag valde alltså ett annat liv för din skull ( fast då ett bättre liv). Jag hade planer på att gå Hotell linjen och eftersom den inte fanns i Kiruna hade jag ju varit tvungen att flytta från dig. Som tur var hittade jag något annat som intresserade mig mer, El :) Den linjen fanns även i Kiruna. Hoppas du blev glad när jag sa att jag inte skulle flytta då. Även fast det gått så här länge pirrar den ännu lite i magen varenda fredag. Antingen när jag hoppar på bussen eller när du kör/åker mot byn. Det är helt otroligt. Har aldrig känt så här förut för någon, inte någon alls.

Jag älskar dig Robin Isaksson <3 :)

Skrivet av JessicaTinaM, 2009-01-27

Visa hela (0 kommentarer)

Min dag har varit till och från idag :/ Vet inte hur jag tycker,känner eller vill nå mera. Fan,fan,fan.... hade behövt åka ifrån allting och bara ta en paus! Fy fan så skönt det varit. Jag vet aldrig vem jag kan prata med, jag vet aldrig vem/vilka som är mina riktiga vänner och jag vet aldrig vem du är. Du beter dig så olika från stund till stund. Om jag ändå bara hade mod och skriva som det är. Be mig inte ens berätta som det är, du plågar mig endast av de. Kan jag lita på dig? funderar jag nu. Är av någon anledning alltid rädd, för just den där händelsen. Ingen vanlig sak, ingen ska behöva gå igenom den egentligen. Det är alldeless för mycket smärta.

Varför ska jag behöva prata om det med dig när du själv aldrig säger nått åt mig ?

Allt försvinner alltid i slut ändan.

Skrivet av JessicaTinaM, 2009-01-13

Visa hela (1 kommentar)

Min kompis hittade en ganska rolig sak :P Läs och njut

Tunga toalettsitsar kan skada små pojkars könsorgan, varnar brittiska läkare. På sista tiden har de behandlat flera unga patienter med krosskadade snoppar.
Tyngre toalettsitsar i trä, keramik eller tjock plast har blivit tämligen populära, både i Storbritannien och Sverige. Nackdelen med dem är att de kan falla ned, snabbt och hårt, och för en liten kille som just har övergivit pottan kan konsekvenserna göra ont.
I fjolårets sista nummer av tidskriften British Journal of Urology rapporterar läkaren Joe Philip och hans kollegor vid Leighton Hospital i Crewe om fyra fall där pojkar nyligen har fått snopparna skadade av nedfallande toasitsar. Pojkarna har försökt hålla sitsen uppe med ena handen men tappat taget.
Patienterna, två till fyra år gamla, fick stanna på sjukhus tills de kunde kissa utan hjälp av kateter. Ingen av dem fick några bestående men. Icke desto mindre borde tunga sitsar bannlysas helt i hushåll med...

Skrivet av JessicaTinaM, 2009-01-13

Visa hela (1 kommentar)

Vaknade vid 06:45 i morse av att telefonen ringde , blev ganska irriterad. Egentligen hade jag vela stanna hemma idag, eftersom att min kväll igår inte var så hemskt lyckad. Har med andra ord inte sovit så mycket. Nåja allt löser ju sig tillslut. Ja juste jag hade ju stigit upp så var de, sen for jag till skolan och var allmänt sliten där på morgonkvisten. Det gick ju bra iallafall. Hade om inte annat en Eng redovisning, är inte allt för jätte bra på sådant (ganska blyger). Men äsch slut tjatat om skolan nu :) Funderar på att färga lite mörkare hår med lite mera slingor i också. Sen ska jag ju till snöfestivalen i Kiruna. Antar väll att jag ska vara med där med Robin. Mycket trevligt. Saknar dessutom honom nå förfärligt, ändå åkte han härifrån på söndag. Jag är en mycket kär människa tror jag. Nåja ska ta och göra nå lite nyttigare än att sitta och rabbla upp emassa ointressant, Kanske ska jag glo en film ? :) Aja Tjaaoo

Skrivet av JessicaTinaM, 2009-01-12

Visa hela (0 kommentarer)