En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Min Blogg!

Det här är min blogg, som kommer att handla om mig och det jag gör.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag var hemma för att jag orkade inte med nåt Bollnäs idag. Men mamma körde mig till Höghammarhallen, men jag orkade inte kliva ut bilen, och jag hade ingen lust heller. Sen åkte jag hem. Jag var på affärn och handlade lite, sen satte jag mig vid datorn. Sen gick jag ut och hoppade lite studsmatta och var med katterna, alla var ute. Sen gick jag in igen. och satte mig vid datorn igen. Jag har blivit skrämd av den där kartonggubben som står i rummet, så jag blir lika rädd varje gång jag går förbi mig för att jag glömmer bort att den står där.

Skrivet av Jessicase, 2007-04-25

Visa hela (1 kommentar)

Yo!

Idag var det triktigt varmt ute. varmt! Nu är det skönt att vara hemma. Jag dricker en dricka, det är så gott och kallt. Vi har jobbat med tidnigen idag, det är jobbigt, för vad man än gör så blir det fel på nåt sätt. Jag sattt inne på medielabbet och tröka med en massa bilde som ska vara med i tidningen. Jag åkte taxi hem idag, det var mycket skönare än att åka den där bussen. Jag var hemma 5 minuter innan bussen skulle åka från Bollnäs. Nu sitter jag och håller på med min video igen. Den börjar bli klar, men jag har lite till kvar. Och snart kommer Spiderman 3 ut! Den ska Lotta och jag på i Gävle!

Skrivet av Jessicase, 2007-04-24

Visa hela (1 kommentar)

Idag fastnade jag i hissen med några andra. Vi kom inte ut förns en timme senare. Skitjobbigt. Vi missade 20 minuter på musikalen The Wall som dom hade satt upp. Ganska bra var den, sen var man ju skittrött. Sen har jag suttit vid datorn och pratat, när jag kom hem. Också fortsatte jag med min video som jag ska lägga ut på youtube sen när den blir klar. Ibland tar det så lång tid att göra en för att movie maker krånglar. Men iallafall så blir nog videon bra. Mamma och jag åkte till mina kusiner för att hämta den där fula kartonggubben som dom har gjort. Den står hemma nu. Den är jätteful.

I lördags var Lotta ch jag i Gävle. Först var vi i Valbo en sväng, sen stack vi på bio, på T.M.N.T, jag tyckte den var ganska skitbra på ett sett men ändå lite ful, för monstren i den var den var fula haha. Och Lotta och jag började skratta åt en staty som började värsta flina. Haha! Dom svenska rösterna i den var skitbra! Man kände igen alla. En av dom bästa...

Skrivet av Jessicase, 2007-04-23

Visa hela (0 kommentarer)