En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Detta är JAG

Dreams and...Hudik

Inatt hade jag den sort som jag kallar mäktig mardröm. Ska jag förklara?

Gör det vare sig du vill eller inte. En mäktig mardröm är en (mar)dröm som man kan vakna ifrån hur lätt som helst, och det vet man...men man gör det inte. Av någon förbannad anledning gör man det inte.

Måste skriva av mig ang min....

Eddie(min bror som jag älskar mest i hela världen -men som han inte vet om tror jag) och jag är i ngn...grotta och hittar fossiler från en som det verkar jävligt stor dinousarie. Hittils är det inte så farligt, eller hur? Nej, tycker inte jag heller.

Men det fortsätter med att vi har "penslar" som vi penslar bort sanden ifrån fossilerna. Jag tycker det blir jobbigt och tar upp en benbit för att hålla i den och göra ren. Eddie ropar nej och jag tycker såklart att han är superfjantig. Grejjen är bara att plötsligt börjar "benranglet" röra på sig och reser sig till den dinousarie den en gång var. Grottan har en trång ingång som gör att varelsen inte kan komma ut, men det kan en normalstor människa göra. Jag tar mig ut och väntar på Eddie. Och nu kommer det hemska, det som gjorde att ajg storbölade i sömnen. Eddie har av ngn anledning fått en jävligt stor, knotig hjärna. Äh, fyfan hur det här låter. Men iaf, han har på ngt sett "svalt" en sten eller liknande och den har flugit upp i huvudet(ni vet alla hur drömmar kan vara -rätt ologiska) och han kommer inte ut från grottan! "Monstret" närmar sig bakom honom och jag storgrinar för min bror kommer dö på ett vidrigt sätt för att han inte kommer ut från en förbannad grotta med ett dinosariespökebenrangel som ska göra han till köttfärs. Jag lovar, det är jävligt mycket hemskare än det låter! Men, plötsligt, spottar Ed ut stenen eller vad det nu var från munnen och han kommer ut. Slutet gott, allting gott. Eller? Äh, jag vet inte vd jag ska säga. Ni ska bara veta hur det är att drömma sådär. Och just att man kan vakna, nej, man ÄR nästan vaken. Men man öppnar inte ögonen för man vill veta -vad händer sen? Och hade Eddie dött i drömmen skulle jag ha mått så jävla dåligt och troligen grinat varje gång jag sett på honom IRL. För en gångs skull, så hade jag turen på min sida och min bror överlevde en återuppstodd dinousarie. Is'nt it great?!
Jag känner själv att jag är jävligt dålig att berätta hemska drömmar. ...


Förutom att ha drömt en mardröm så har jag varit ner till Hudiksvall och hämtat två marsvin och på vägen hem hämtat en kanin. Börjar bli huset fullt här hemma; 31 marsvin och 18 kaniner. Plus 5 hundar och snart, kanske, även två zebrafinkar...


Nu ska jag ta ngt riktigt gott att äta och sedan hänga framför TVn tror jag. Natti natti!
//Miami

Skrivet av Jimmi, 2006-12-17 15:28

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.