En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Joanna

Joannas bloggis

Tja.. Var ska jag börja...? Slutade på förra jobbet i el escorial för fick ett erbjudande där jag skulle få vara ensam ryttare o tävla. Även d 2 killer som jobbade där skulle förbereda alla hästar jag skulle rida... Toppen tyckte jag! (dom skulle även laga mat till mig) kunde d bli bättre? Ja, om d var sant!
Förbereda mina egna hästar o rida 10 om dagen. Ganska omöjligt, Eller ja omöjligt om resultatet skulle vara bra. Hur är d möjligt att borsta, sadla, tränsa, longera (eftersom alla hästar jämt är inne har dom okt energi), rida, ta av sakerna, duscha sen in i boxen igen, o allt på en timme?? Glöm o dröm!
Hade jag tur kunde jag rida 20min. O chefen sa 45min m varje häst. Eller hur!
Senare bytte han. Så rida 5 hästar på fm m på em jobba m 3åringar för inridning.
Iaf, min drömkille råkade jobba i d stallet. Nu har vi båda slutat där o imorgon bokar vi flyg till Sverige för att börja på där ihop, ordentligt.
Han är från Bulgarien o bott i Spanien i 6 år. Men...

Skrivet av Joanna, 2013-02-04

Visa hela (0 kommentarer)

Finns ingen. Dom är ena falska jävla idioter! Och nu tänker jag fan skriva vad i helvete jag vill!!!
Efter 10 månader ihop behövde han tid och tänka, självklart gav jag honom d. Efter nästan 2 månader ser jag svaret. På facebook!!! Han har ändrat sin relationsstatus från förhällande till singel. Och han har fortfarande inte sagt ett jävla skit till mig!!!! Han är en sån JäVLA FEG SKIT. DITT JäVLA ARSEL Carmelo!!!!! DRA åT HELVETE!!! Men först. Ge mig mina kläder och när du går ut genom dörren kan du räkna med ett långvarigt fotavtryck lång upp i ditt jävla arsel!!!!

Aldrig varit så arg!! Han blir 32 år i juli. Det kan man ju fan inte tro! Jag har inte tillräckligt med ord för att beskriva vad du är. Men en sak är säker.. Jag kommer ALDRIG förlåta dig!
Du kan sitta i din llilla by och vänta på ditt jävla mirakel! Mirakel finns inte. Du måste jobba för att få saker. Du bor hemma och har jobbat på samma jobb i ca 7år. Du trivs inte med att bo hemma, du trivs...

Skrivet av Joanna, 2012-04-01

Visa hela (0 kommentarer)

Om det finns en Gud, som vi kallar "han"... Och han skapade människan(?) Varför skapade han mannen som han är? Jag kan komma på 3 olika sorters män; De som tänker med sitt tredje ben, d som tänker med sin lilltå, och så klart - dom som sitter med tummen i röven och väntar på mirakel!
Jag tror på ödet, men jag tror också att du väljer ditt eget öde. Tar du vägen norr ut kan du t.ex bli kvar i sverige, och tar du den söder ut kan du, t.ex som jag; hamna i spanien.

Men hur är det här med män? Hur funkar dom, kommer dom alltid förbli en gåta eller går det att förstå sig på dem? När man väl tror sig förstå dem så visar dom vara sig en utomjording.
Är dom som det där djuret som jag hört talas om (fågel tror jag) - efter att ha parat sig tar den ena parten död på sin "älskare". Mannen tar sig in till kvinnans hjärta, och när han vunnit hennes förtroende tar han långsamt död på henne. Eller finns det kanske 1 på 1000 eller till och med 1 mijlon son inte gör...

Skrivet av Joanna, 2012-03-18

Visa hela (14 kommentarer)

Gick ut till stallet för första gången på em idag. Är en 10min promenad genom en stor hade fullt m tjurar. Eller, kanske inte full... Vet inte hur många dom är, men är ju inte en, två eller tre ;) I spanskan är det skilland på tjur och tjur.. tjurfäktinings-tjuren och kött-tjuren. Dom har två olika namn, första torro och andra minns jag inte. I svenskan har vi ju bara ett ord, vad jag vet. Men å andra sidan har vi väl inga tjurfäktningar heller.. och är väl inte super vanligt att äta tjur, mest ko tror jag :P

Övrigt:
I lördags sa isabel att på tisdag är det ett prov för galopes. Tänkte inte på (för ens hon sa det idag) att jag inte måste göra då. Hade inte ens läst klart galope 1 och det är 4 st. På spanska! Så bra kan jag ju inte spanksa. Sitter med googel översätt. Och alla hästord finns ju inte heller, så hittar inte ens allt.. Nu har jag kommit ungefär halvägs genom 2an.. men ska inte göra provet imorgon som tur är. Måste ju lära mig bokstäverna på...

Skrivet av Joanna, 2012-03-05

Visa hela (0 kommentarer)

Så...underlaget på ridbanan är mjukt att landa på.. Eller, jag tyckte jag såg guld så hoppas av när hon börja bock för att kolla ;)
Jag och Leo rider ju in 2st 4-åriga ston.. ena P.RE och andra P.R.E/tysk... hon som slängde av mig i galoppen.. Har precis börjat m den.. Hon tappa väl balansen.. vanligt att dom bockar då..
Fick sand under varje jävla klädesplagg, lite ont insida lår, rumpa och handled.. men varade inte länge.. fast leo säger att imorgon kan det kännas mer :P

Skrivet av Joanna, 2012-03-01

Visa hela (2 kommentarer)

Sett typ 6 filmer idag. Har nog aldrig sett så mycket film på en dag. Och nu, han bara precis börja på Indiana Jones och så kom dom upp. Sarah och Lotta fyllde tydligen år i januari och har fest idag. Där uppe där jag bor.
Inget problem egentligen, förutom att jag inte litar på folk. Därför jag aldrig haft egen fest hemma. Skulle antagligen behöva tömma hela lägenheten på saker för att vara säker på att det inte finns något dom kan ta.
Har tagit undan mycket saker och tagit med mig det viktigaste. Ok Isabel säger att det inte är någon fara. Men hjälper inte i alla fall. Vet hur folk kan vara.
Ok, det jag vet och hört är folk som druckit alkohol. Och dom här är "bara" 15 år så tror inte att det är någon alkohol.
Dom ska festa hela natten och inte sova har dom sagt. Så jag får sova här.. I... tja, ett rum på deras övervåning. Gästrum troligen. Aldrig varit på övervåningen förut.
Två sängar här. 80 eller 90 cm. En stenhård som jag sitter på nu, och den andra...

Skrivet av Joanna, 2012-02-18

Visa hela (0 kommentarer)

Mamma skrev en insändare till vlt för ett tag sen ang min bror som vart misshandlad på bussen. Dom gjorde intervju och nu har polisen reagerat mer. Nu börjar det äntligen hända nåt som dom kan få fast dom jävlarna!!!

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.1543930-polisen-vet-vilka-som-slogs-pa-bussen?articleRenderMode=article_full_discussion#commentForm

Skrivet av Joanna, 2012-02-15

Visa hela (0 kommentarer)

Såg just filmen "Click" med Adam Sandler. Tänk om det vore så enkelt. Du får en fjärkontroll och kan styra hela livet. Du inser vilka misstag du gör genom att spola fram och vad du prioterar. Du dör och vaknar sen upp på samma ställe och inser att du lever och är på samma ställe där du började och kan få göra om dina misstag.

Om jag gör si, vad händer då? Hur gör jag för att inte förlora en av det viktagste sakerna i mitt liv? Gör jag fel går det inte att göra om.
Hur vet jag när jag gör rätt?
Varför ska det vara så svårt?
Inte nog att jag för tillfälligt har språkproblem och är ensam utan veta vem jag kan lita på.
Lite medvind tack!
Och när jag väl tro mig ha medvind dröjer det inte mycket mer än en vecka så visar d sig att det inte alls var så. Det var bara regnbågen som kom fram ett tag, sen fortsatte regnet.

Jag vet, ibland talar jag i gåtor. Men ibland är det meningen. Man kan inte förstå allt i livet, tyvär. Men lite hjälp på traven kunde jag...

Skrivet av Joanna, 2012-02-12

Visa hela (2 kommentarer)