En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Johaan

Matildas Johan :)

Hm.. blev tvingad att göra bloggis.. så ni inte tror att jag skapade den här för att det såg kul ut. Nejnej.. jag är tvungen. hade nåt fånigt vad, också var jag tvungen att göra det.

Eller så är jag helt enkelt en så fruktansvärt töntig kille som tyckte det såg lite små kul ut med en sån hära blogg.

Välj själv :)

Ligger här i min säng som jag flyttat fram till datorn, kan nämligen inte stå upp...
60 minuter in i matchen igår vek sig min fot i en konstig vinkel och det knakade nåt för jävligt... Så jag blev avburen planen och blev ompysslad av Håkan och några flickor och tanter från Inland som laget hette. Fick till och med en kexchoklad av en tjej :) så dom ska ha mkt beröm för sin hjälpsamhet. När min fot inte blev bättre beslutade sig Håkan för att ringa 112... så efter en helvetes lång tid så kommer ambulansen och hämtar mig... eller ja hon skulle först ta en passa prover och kolla på foten. Sen bar det iväg med en enormt värkande fot bort mot Uddevallas sjkhus. Första gåmgen jag åkte ambulans... det var nästan lite mysigt att ligga där med dyngeblöta kläder alldeles svettig invirad i en massa filtar, eller inte. Jaja... efter 20 minuters resa var vi framme vid sjukhuset, Jag,Håkan och de båda sjukhussnubbarna...

Inne på sjukuhuset tas vi emot av världens mest pratglda...

Skrivet av Johaan, 2007-06-02

Visa hela (5 kommentarer)

?

Hej :)

Ingen snäll person som kan låna ut ett fritidskort till mig på fredag ? :)

Skrivet av Johaan, 2007-05-14

Visa hela (6 kommentarer)

Ahhh.. ska på Matildas konfa snart.. är jätte nervös. För först och främst ska ju dom ha någon form av musikal dom ska framföra där självklart Matilda ska prata mest av alla typ. Sånt gör mig skit nervös. Vet inte varför men jag tycker det är lika pinsamt om någon annan än jag själv klantar till det, till och med om jag inte ens känner personen. Så ni kan ju tänka er att det är lite små pirrigt. Fast hon är ju väldigt duktig med.. så det kommer garanterat att gå bra. Vi har ju övat ihop och allt. Det andra jag oroar mig över är ju att jag ska träffa heela hennes släkt som hon har dragit dit. Ska ju med hem till henne sen med heela släkten och äta mat och umgås och sånt där strunt. Usch.. det finns mycket att oroa sig över i världen. Har inte köpt present än heller.. fast jag har kommit på vad jag ska köpa iaf.. ska strax bege mig till affären där denna exklusiva vara finns.

Jaja... det blir nog kul ändå :) Kvällen blir nog kul den med sen.. :)...

Skrivet av Johaan, 2007-04-28

Visa hela (6 kommentarer)

Sitter här med krampträningsverk efter matchen.. känns inte så värst ovanligt men.. jaja. Vi vann iaf med 14-0 tror jag, Haha :D Inget att skryta med, laget vi mötte var väl inte av den högre klassen så att säga. En mkt kul match att spela.. fick mycket boll. Det är kul att spela mot sopor ibland.

Annars så är ju det här min födelsedag, en mkt bra födelsedag.. :)
Vaknade av mammas och pappas skön sång på morgonen som sedan följdes av lite present öppning. Fick bara pengar.. precis som jag önskat mig. Men den bästa presenten var ändå den jag fick när jag kom hem.
Det var ju så att Matilda kunde ju inte komma till mig för hon skulle ju plugga. Så jag blev lite chockad när jag kommer hem och ser en skylt som det står lite grejer på och en annan skylt med en pil på.. så den följde jag.. och den ledde till en annan pil som ledde till en annan pil som ledde upp för trappan som ledde in till mitt rum som ledde till min säng och där.. där ligger en påse godis :D Efter...

Skrivet av Johaan, 2007-03-20

Visa hela (19 kommentarer)

Såg att Matilda ville jag skulle göra en sådan hära :)

8.Kom på en extrem som jag måste lägga in här..
Ibland när jag hör ett ord så skriver jag det med fötterna.. Alltså som om min fot var en mobiltelefon.. eller rättare sagt jag skriver med tårna. Abc är ju då längst upp med stortån, sen har vi ju def uppe till höger med liltån också vidare.. :) Det här är nog det jobbigaste jag vet.. jag gör det liksom automatiskt utan att tänka på det.. :S :)

7.När jag åker med i bilen så tävlar jag alltid med bilen som man möter om vem som hinner fram först till nästa stolpe som står längs vägen :) Eller rättare sagt jag gissar.. och sen får man se om man har rätt :)

6.En vääldigt underlig sak jag fått för mig är att innan jag ska sluta duscha så måste jag ta ut huvudet ur själva vatten strålen 3 gånger. Annars blir det en dålig dag :)

5.Jag måste kolla igenom mitt rum innan jag släcker för att sova så att inget dumt befinner sig i rummet. Har jag...

Skrivet av Johaan, 2007-03-10

Visa hela (9 kommentarer)

Japp.. nu har jag kommit hem, eller jaa i fredags då men. Första gången jag skriver sen dess iaf. Har haft ett skönt sportlov, bara legat på stranden och solat och badat heeela dagarna. Underbart var det. Det var ju 35 grader där och 30 i vattnet.. fan vad skönt :) Eller .. lite för varmt kanske.. tur att det fanns ac på hotellet iaf. En annan bra grej där borta var ju att dom verkade vara värsta nördarna i fotboll.. framförallt engelsk fotboll. Så på kvällarna låg jag och tittade på en massa Premierleague magasin. Såg även några matcher, så helt borta från fotbollen var jag ju inte som tur var :)
Var med om en himla dum grej med.. Vi hade beställt taxi.. och då visar det sig att det är världens Liverpool fan som kör taxin.. Allt i bilen är med Liverpool.. Sätena, solskyddet, ratten och lite allt möjligt. Blev lite äcklad där i bilen.. men det fick man stå ut med.
Har ni förresten hört vad idioten Bellamy gjorde.. en spelare i Liverpool
Han slog en medspelare som låg...

Skrivet av Johaan, 2007-02-19

Visa hela (11 kommentarer)

Snart åker jag, åker till varma Mauritsius. Fan vad skönt det ska bli...skönt att sola.. ta det lugnt på någon strand. En välbehövlig semester. Är rätt trött på skolan just nu. Hade ju No prov idag.. gahh.. det gick åt fanders, kommer inte få G. Men sånt är livet.. vem fan bryr sig om No. Ett helt oväsentligt ämne. Helt betydelselöst. Fast det är ju lika mycket värt som Historia i betygen. Men ändå, Värdelöst !
Hade Nationella idag med, det gick bättre iaf. Inte för att det var så svårt men. Vissa frågor var lite kluriga.. annars lätt. Känns som att detta var det enklaste. Tänk Nationella i matte.. ingen höjdare direkt. Tur man inte har det i No. Hata No. Vi har så värdelös lärare.. ! Jaja.. nog pratat om no.

Så om 11 timmar åker jag till Stockholm för att sedan lyfta till Afrika. Eller vi skulle mellanlanda någonstans med.. typ i turkiet eller vad det var. Skitsamma, mot Mauristius bär det iaf. Finns bara en nackdel med resan.. kommer sakna folket här hemma....

Skrivet av Johaan, 2007-02-06

Visa hela (5 kommentarer)

Haha.. Götenes halva lag kom före Sils hela lag.. :) Hahaha, Snacka om klass :D


Skrivet av Johaan, 2007-02-03

Visa hela (5 kommentarer)