En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Johannans bloggis

tisdagen 23/5

Vilken dag...
Hade sovmorron till 11.40 idag. Men hade tid hos skol läkaren 11.30.
Var där i ca en halvtimme..han tryckte å så på mitt knä.. efter misslyckade försök att få en tid till ngn mottagning, remierade ner mej till barnakuten..
Gick sedan upp för att ha ca 30 min So.. satt med bells och övade till provet om 1:a världskriget vi har imorron..
Sen skippade vi matten och eftersom vi skulle på ett möte.. satt där och hade lite tråkigt medans vi låssades lyssna på tanten som håller i niornas avslutnings middag, där vi ska servera..
Sen rörde de andra sig mot gympan medans jag och mamma åkte ner till sjukhuset.. som vanligt så träffade hon massa kollegor som skulle ojja sig över mej. "nämen har du så stora barn?" "ojoj tänk när jag såg dej sist var du ungefär såhär hög" "*:O* är det din stora anette?"
"vad har du nu ställt till med" *gäsp*
När vi väntat i ca 45 min så undersökte doktorn mej.. (ungefär samma procedur som skolläkaren utfört ngra timmar innan).. Men denna doktorn frågade ca 1000 frågor.. Sen tog vi massa prover..:(. hatar blodprov.. stick i fingret är väll ok.. men inte armvecket..
Det mest positiva är att det äntligen (efter 4 jävla år) satts igång en utredning på vad det egentigen är med mina leder..
Der negativa idag var att det upptäcktes att jag har ont på det ställe i ryggen som är ett av teckena på den reumatiska åkomma min mamma har.. Isn't that great? men men det betyder inte att jag har det.. hoppas inte..


Puss och kram

Skrivet av Johannan, 2006-05-23 22:51

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.