En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Josefineloov

Läs och tyck till!

Tjej på 18år, blir 19 den 7 december. Kommer skriva om allt som sker och händer i mitt liv! Jag har en underbar pojkvän som jag varit tillsammans med i tre år!

...men jag har faktist en anledning till det också:-) har bara legat och latat mig hela dagen så har inte haft någon direkt lust att skriva någonting! Sitter och väntar på att robinsson ska börja. Efter det blir det nog att gå och lägga sig i sängen och fortsätta kika lite tv innan man somnar.
Imorgon bär det av till Magnus :-) träffa min älskling igen<3

Skrivet av Josefineloov, 2010-10-07

Visa hela (0 kommentarer)

Tänkte jag skulle lägga upp en bild på min senaste tatuering! Jag har sen tidigare 5 stycken men bild på dom kan jag lägga in lite senare. Har inga bilder på dom just nu :)

Skrivet av Josefineloov, 2010-10-06

Visa hela (2 kommentarer)

Är det några av er därute som har läst "pojken som kallades det"? Tänkte jag skulle läsa den men alla säger att dom böckerna är så hemska? Vore kul om någon svarar:-)

Skrivet av Josefineloov, 2010-10-05

Visa hela (0 kommentarer)

..det är precis vad jag ska göra. Ta en prominix med ida och min älskade hund. Tyvärr är det inte så fint väder ute men huvudsaken det inte regnar:-)

Skrivet av Josefineloov, 2010-10-05

Visa hela (0 kommentarer)

Brr

Usch och fyfan vad kallt det är ute! Vänta på bussen nu en halvtimme..är det vinter redan??

Skrivet av Josefineloov, 2010-10-05

Visa hela (0 kommentarer)

Tänkte nu att jag ska försöka beskriva mig själv lite..mitt liv..vad jag gör om dagarna och varför jag väljer att blogga osv så att ni som inte känner mig ska få veta lite! Jag heter josefine och är 18 år..går sista året på gymnasiet. Går praktikprogrammet på uven..eller IV som alla andra säger :-) jag bor i en håla utanför uppsala. På vardagarna gör jag inte så mycket förutom att gå i skolan och praktisera. Ibland träffar man vännerna men inte alltid det hinns med! Tyvärr..men så är det verkliga livet. Det var ganska länge sen jag började att blogga. Min första skaffade jag här på bloggis,men jag använde inte den så länge. Började istället att blogga på blogg.se men den sidan använder ju alla så blev att jag nu kände för att byta. Plus att det inte gick att skriva från telefonen vilket jag vill att det ska göra eftersom det inte blir av att man startar datorn när jag har fri surf på mobilen. Jag bloggar för att jag tycker att det är roligt och skönt att...

Skrivet av Josefineloov, 2010-10-05

Visa hela (0 kommentarer)

Vattholma den 5/10 kl: 7.14
Hej alla på bloggis:-) har egentligen inte tid att skriva för jag måste fixa ordning mig för att åka till skolan. Går 10.00-12.00 idag..så väldigt skön dag. Jag uppdaterar mera senare när jag får mera tid. Har skaffat denna blogg mycket också pågrundav att jag vill kunna blogga från mobilen för att jag använder datorn så sällan och det fungerade inte att mobilblogga på blogg.se så vi testar detta istället:-) men nu måste jag gå. Hörs! Puss

Skrivet av Josefineloov, 2010-10-05

Visa hela (0 kommentarer)