En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

JosephineLarssons bloggis

Ja bara längtar tills jag har en egen bostad. Jag vill flytta hemifrån, sköta mig själv och höra mammas och pappas tjat och utfrågningar. Jag är 19 år, och jag tycker att jag klarar mig ganska bra sälv. Jag vet att mamma och pappa bara bryr sig och vill väl. Men det går mig på nerverna när de bara säger att jag är sur, och ja jag vet inte allt vad de kan komma på .

Nu i veckan har jag i stort sett varit hemma själv. De andra har varit i Åhus, och jag har varot hemma och jobbat. Det har varit så skönt, men nu när mamma och pappa har kommit hem börjar också bråken direkt:/ Varför skall det vara så?

NU sitter jag och väntar på att Dennis skall ringa. Vi skall kanske till Milas och äta ikväll, men han skulle först prata med David och Pernilla och höra om de ville med. Jag har lite tråkigt så det hade ju inte varit fel om han ringer nu (A).

I morgon är det jobb igen, men jag börjar inte förrän elva så det är ganska skönt.

20/7-08 ' Josephine Larsson

Skrivet av JosephineLarsson, 2008-07-20

Visa hela (0 kommentarer)

Dennis ligger i nu i min säg och sover, det känns så mysigt att ha han här. Är alltid glad så fort han finns i mina tankar eller min närhet, det finns ingen känsla som är bättre !

Jag skall snart iväg och jobba, detta är min sjätte dag i sträck. I kväll skall jag på fest hos Dennis morbror. Sedan i morgon är jag ledig. Sen på måndag och tisdag är det jobb igen, ledig onsdag och sedan är det jobb torsdag, fredag och lördag. Sedan är jag ledig igen på söndag.
Börjar bli lite smått trött på att jobba, känns som om jag inte gör annat. Men det är skönt när pengarna kommer. Snart skall jag även börja att jobba på mc Donalds också. Och när peioden på skånesdjurpark är över skall jag börja att kombinera Donalds och City mail. Jobba jobba jo obba ellr vad är det man säger?;)

Men men, så är det. Dennis är ledig nästa vecka, sedan skall han ut i skogen i två veckor och då kommer vi inte att träffas, efter det är det snart tid för att han skall till...

Skrivet av JosephineLarsson, 2008-07-19

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag skaffat en blogg här, största anledningen är att det är skönt att skriva av sig.

Det känns som om tiden går jättefort, speciellt hit intills på detta året. Jag har varit på bal, tagit studenten och det "verkliga livet " har börjat. Det är nu jag har fixat jobb till efter sommaren, måste jobba, fundera ut vad jag vill med mitt liv (vad jag skall läsa vidare till osv). Jag kan känna att vissa dagar ibland bara känns som en stor röra.

Men jag är inte den första som tagit studenten och är förvirrad mad vad jag vill i mitt liv, andra har klarat det. Varför skall jag då inte klara det?

Jag längtar tills jag jobbat ett tag, fått ihop lite mer sparpengar så jag kan böja fundera på riktigt att flytta hemifrån. Jag längtar tills när lumpen är klar och Dennis kan vara fri från det. Jag längtar tills man har något eget där man kan bo, klara sig siälv, där det inte finns några föräldrar som "lägger sig i " vad man skall göra och inte göra.

Allt hade...

Skrivet av JosephineLarsson, 2008-07-17

Visa hela (0 kommentarer)