En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

försök till att uppdatera oftare på
http://jozzansblogg.blogg.se/

Skrivet av Jozzan, 2009-03-01

Visa hela (0 kommentarer)

Jozzan är förlovad! Helt galet. Men roligt!
I tisdags, tydligen ett år sen vi träffades första gången (det hade han koll på... inte jag!) Och jag tyckte att han var dum i huvet :P
Fin slät silverring fick jag. Åh han är så söt =)
Tack för alla fina gratulationer! =)

Vi firade igår kväll, med massor av rosor, jordgubbar och champagne! Det är lycka det! =)

Well ska hoppa in i duschen nu.. ska iväg till stan och bowla med Laila =)

Tjing!

Skrivet av Jozzan, 2009-02-28

Visa hela (0 kommentarer)

Tjoo!
Har precis varit på Golfpunkten i Rosenkälla och tränat en timme. Oj vad fort man blir trött i armarna när man slår och slår och slår.. :o) Kanske borde ha stretchat efteråt, vet ju hur mycket träningvärk jag kommer ha i kväll och framförallt i morrn :P

Igår fick jag ett jobberbjudande. Vill så gärna ha jobbet, men det handlar bara om april/maj till oktober. Sa att jag måste iallafall ha minst 10 månader om jag ska kunna tacka ja. Åhhh vad jag önskar att det går att förhandla fram det =). Det är inte så att jag vantrivs på mitt jobb jag har nu, inte alls! Tycker jättemycket om alla barn, föräldrar och arbetskamrater. Men det är inte det jag verkligen vill göra just nu. Får jag 10 månader så blir det flytt, och framförallt pluggande och körande för att fixa körkortet. Skulle vara väldigt spännande, roligt och utmande. Vi får väl se vad som händer =)

Nu ska jag spela golf på playstation. Och dricka en välförtjänt kopp kaffe =)

-x- Jozzan -x-

Skrivet av Jozzan, 2009-02-08

Visa hela (0 kommentarer)

Tjoo!
Mitt årliga besök på akuten blev tidigt för i år :P Å andra sidan slapp jag ju förra årets vistelse där.
Denna gång var det i pulkabacken på jobbet. Tre vuxna som åkte madrass och jag tog mot med vänsterfoten. Det lät "knaaaaak" när jag bromsade och sen svartade det för ögonen, tror aldrig jag har haft så ont i foten tidigare (möjligen när jag trapade på nåt när jag badade och skar upp hela foten, men det här var en annan sorts smärta...) Insåg snabbt att nåt var riktigt fel med foten. Snälla chefen Jennie skutsade mig fort som attan in till Danderyd och där blev jag kvar i rätt många timmar. Ingen eloge till underläkaren som jobbade där denna förmiddag/början av eftermiddagen. Hon tyckte att det borde inte göra så ont i fotleden (det var inte ens den jag hade ont i utan i foten). Och när jag försökte förklara hur jag menade och berättade HUR ont det gjorde undrade hon bara stilla om jag hade varit menatlt intstabil förut och ville skicka mig till en...

Skrivet av Jozzan, 2009-01-25

Visa hela (0 kommentarer)

Ligger i sängen och väntar på att hockeyn ska börja... Hoppas att det blir en spännande match!

Börjar dra ihop sig mot jobb igen. Har varit ledig många dagar i rad nu, vänt helt på dygnet :( Brukar vara duktig på att gå och lägga mig i tid även när jag har semester, men inte den här gången inte. En enkel förklaring till det är att gubben är morgontrött och gillar att vara uppe på natten, och jag gillar att få lite vakentid med honom ;)
Tycker om honom mycket, mycket! =o) Blir alltid sådär småpirrig när vi ska ses. Och det är mysigt, väldigt mysigt måste jag säga! Skönt att han inte fick jobbet långt härifrån. Då hade vi inte kunnat träffas lika ofta, och det hade varit trist!

Har egentligrn inget vettigt att skriva, slår ihjäl lite tid bara...

God natt!

J

Skrivet av Jozzan, 2009-01-06

Visa hela (0 kommentarer)

Nytt år, nya möjligheter!
Börjar 2009 med semester, några dagar iallafall! Jätteskönt att vara ledig, göra ingenting. Faktiskt ingenting. Känner att jag behöver ta det lite lugnt. Hösten har gått i 180, har varit förkyld och sänkt från september till december. Man orkar inte riktigt då.
Dessutom som många har börjat kommentera har jag gått ner ganska mycket i vikt de senaste månaderna. Anledningen är för mitt eget välbefinnande och min framtid. 2009 ska främst handla om att satsa på mig själv framför alla andra. 24 år har handlat om att se till att alla andra mår bra, framför min egen hälsa. Känner nu att det är dags att må bäst själv, innan jag kan fortsätta hjälpa andra! Thats it!
Vet inte hur planen ser ut riktigt än, vet att jag inte vill ha en "viktblogg" som så många andra, men det kan även vara bra att dokumentera. Mitt främsta mål under hösten har varit att bli av med sockersuget, och det har funkat bra! Har använt mig ganska mycket av LCHF-metoden,...

Skrivet av Jozzan, 2009-01-01

Visa hela (0 kommentarer)

Vet inte riktigt vad det är som händer just nu faktiskt.
Träffar några olika personer till och från... men det känns som om det vore nice om något av alternativen kunde utvecklas till nåt mer. Vet inte riktigt hur genomförbart det kan bli, vi får se!

C, så söt och rolig. Och vi ska inte prata om hur lika vi är! Hade ju varit nice om ålderskillnaden inte var så stor.. han pratar om framtiden, jag vet inte riktigt vad jag vill. Ska vi vara kk? ska det bli mer? ska vi strunta i det helt?
Det känns som att jag alldeles för ofta hamnar i just den här sitsen, och det brukar sällan sluta bra. Antingen är det jag som sårar, eller som blir sårad. Suck. Vågar inte riktigt satsa på nåt till 100%. Orkar inte ta mig upp ur träsket just nu.

Jag saknar att prata med Mathias om bekymrena, alla råd han ger. Snart är det vinter igen och då brukar vi alltid prata, långa, långa stunder, timmar, evigheter. =) Mathias vet allt, och lite till. Han har alltid funnits där som en underbar...

Skrivet av Jozzan, 2008-11-04

Visa hela (0 kommentarer)

Nu när man äntligen trodde att man skulle bli frisk, börjar man få ont i halsen igen. Livet är fuktansvärt orättvist!

Har hänt massa saker sen jag sist skrev. Jag har insett att jag är en väldigt sporadisk bloggare. Jag borde sitta med datorn i knät på bussen, för där funderar jag verkligen mycket. Och klurar på diverse formuleringar, och mål. Sätter upp skyhöga mål för mig själv, som jag dessvärre har rätt svårt och nå upp till. Vilket reulterar i att jag bara blir besviken på mig själv. Har även märkt att jag all oftare blir besviken på min omgivning, för den (läs folk) förstår mig inte. Tycker att jag förklarar och förklarar, men det går ändå inte riktigt fram.

SAS Masters PGA Open på Norrtelje Gk (vecka 35) var verkligen en hit! Oj så många tidiga mornar och sjukt sena kvällar, men ack så skoj! Spelare, funk och organisatörerna var nöjda och glada =) Jag med! Så som det var den veckan skulle jag vilja ha det jämt! Massa att göra, problem att lösa,...

Skrivet av Jozzan, 2008-10-05

Visa hela (0 kommentarer)