En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Julius' bloggis

Varje år åker jag och min familj upp till landet i Gerlesborg, Bohuslän, för att fira påsk med våra kära släktingar, men i år är vi fler som åker. Förutom jag, Ester, Jesper, morsan och farsan ska Elin och Jespers tjej Amanda med.

Påskafton! Denna högtid består av påskmiddag, påskgods, tv-tittande, påskbrasa etc. Väldigt mysigt måste jag säga. Förhoppningvis är vädret underbart. Då kan det inte blir bättre.

Idag nämnde Ana ordet "resa" och då kom jag å tänka på min Londonresa i höstas med morsan, Ester och Jesper. Fan va man längtar tillbaka ibland. Människorna... Maten... Miljön... Jag kommer lätt besöka den underbara staden igen.


Mitt hår fick äntligen vila sig från min plattångsterror (för de som inte vet; jag har synthfrisyr)

Skrivet av Julius, 2007-04-04

Visa hela (0 kommentarer)

Erkänn fin rubrik?! Det är bara sex skoldagar till innan påsklovet är här. Jag har bara tre saker till att göra i skolan: engelskauppsats, grupparbete i naturen och kulturprov. Sen är friheten här för att vara någon liten period.

Jag har ingen aning om hur början av lovet ser ut, men jag kommer antagligen åka upp till landet för att fira påsk där med familj och släktingar i slutet av veckan. Onsdag till måndag för att vara exakt. Förhoppningsvis åker även Elin med, men hon har inte fått klart besked än från sin familj. Jag kan bara hoppas!

Jag har inget mer på hjärtat. Vi hörs.

P.O.

Skrivet av Julius, 2007-03-22

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har gjort det igen!

Jag försov mig i morse och denna gången fick det verkligen inte hända. Jag skulle till tandläkaren. Tandläkartiden var bokad kl. 10.00 och jag vaknade 09.45. FAN! Bråttom som jag hade hann jag varken att äta eller borsta tänderna. Ingen rolig syn för tandläkaren när jag öppnade min käft för henne. Mirakulöst hann jag med bussen och kom dit kl. 10.05. Till tanten i receptionen sa jag flåsande: "10.00...Eva-Maria Opara...Julius...." Nästa sekund kommer Opara ut från tandläkarrummen och hämtar mig.

Efter besöket kom jag ut i det fina vädret med en spännd tandställning. De hade även fäst en tråd genom plattorna på de övre, främre tänderna. Som tur var kunde jag äta bambamaten, men resten av dagen var inte så himla rolig. Tand- och huvudvärk! Men som tur är kommer det att gå över om några dagar.

På tal om väckarklockan, som aldrig väckte mig i morse. Det är tredje gången denna vecka som den inte väcker mig. Jag måste lösa detta...

Skrivet av Julius, 2007-03-17

Visa hela (1 kommentar)

Då blev man tvingad att skaffa blogg. Jag känner mig varken stolt eller missnöjd. Med Anas påminnelser så kan jag hålla igång skrivandet, men jag kan inte lova något.

P.O.

Skrivet av Julius, 2007-03-13

Visa hela (2 kommentarer)