En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Julius' bloggis

Tandvärk!

Jag har gjort det igen!

Jag försov mig i morse och denna gången fick det verkligen inte hända. Jag skulle till tandläkaren. Tandläkartiden var bokad kl. 10.00 och jag vaknade 09.45. FAN! Bråttom som jag hade hann jag varken att äta eller borsta tänderna. Ingen rolig syn för tandläkaren när jag öppnade min käft för henne. Mirakulöst hann jag med bussen och kom dit kl. 10.05. Till tanten i receptionen sa jag flåsande: "10.00...Eva-Maria Opara...Julius...." Nästa sekund kommer Opara ut från tandläkarrummen och hämtar mig.

Efter besöket kom jag ut i det fina vädret med en spännd tandställning. De hade även fäst en tråd genom plattorna på de övre, främre tänderna. Som tur var kunde jag äta bambamaten, men resten av dagen var inte så himla rolig. Tand- och huvudvärk! Men som tur är kommer det att gå över om några dagar.

På tal om väckarklockan, som aldrig väckte mig i morse. Det är tredje gången denna vecka som den inte väcker mig. Jag måste lösa detta problem. Annars blir det inte roligt med den höga statistiken för min oanmälda frånvaro. En lösning, som Elin kom på, är att jag lägger väckarklockan några meter ifrån mig. Då måste jag ställa mig upp och gå bort till den för att stänga av den. En lösning som jag ska testa.

Skrivet av Julius, 2007-03-17 00:41

Jag vet, jag är bäst!!!

Skrivet av anonym, 2007-03-17 12:29

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?