En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

JustAnotherBlogs bloggis

"Windows live messenger, eller WLM som det kallas"
Nu kommer vi till det där med besserwisser igen, för jag har då aldrig i hela mitt liv hört någon säga "WLM". Pyttsan!

Nu ska jag iväg och ha skitroligt för resten av natten.
På återseende.

Skrivet av JustAnotherBlog, 2009-03-13

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har lite svårt för den där Frida Hyvönen. Jag är inget fan och absolut inte påläst så jag har ingen aning om hennes historia, hur länge hon spelat osv, faktum är att jag aldrig hört talas om hennes tills jag hörde henne på Popcirkus för ett tag sen, men rätta mig gärna om jag har fel!
Oavsett detta kan jag inte låta bli att irritera mig på att hon ska vara så "svart och svår". Hennes leenden är falska och hon skrattar nästan aldrig, samtidigt som hon har den där indie-mystiken runt sig. Kan det bli värre för personen som ska intervjua henne?
Tyvärr kan jag inte säga att jag gillar hennes musik heller. Piano plinkande med ett deprimerande läte till. Nej, jag gillar henne inte.

Apropå deprimerande musik måste jag givetvis dra upp detta med Melodifestivalen. Nu tänker jag inte sitta här och skriva att jag tyckte att årets låtar var sämre än dom brukar vara, (för hur många år i rad ska vi behöva höra det? Jag bara undrar..) för det är inte ens i närheten av...

Skrivet av JustAnotherBlog, 2009-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

Ett sista andetag
Ett sista hjärtslag
Det sista ordet, i det sista kapitlet, är skrivet.
För dig finns inget mer att hämta av livet.
Men innan du försvinner ska du minnas
För att i nästa andetag ej finnas

Skrivet av JustAnotherBlog, 2009-03-05

Visa hela (0 kommentarer)

Jag blir så jäkla irriterad när folk, alltid män, länkar till en engelsk wikipedia-sida. Varför? Varför har du som man/gubbe/kille ett sånt jävla behov av att visa att du minsann är så himla märkvärdig som baaaaara läser på engelska wikipedia? Va?
Det är absolut inte det att sidan bara finns på engelska. Du bara måste skicka den på engelska för att visa att du är otroligt intellektuell. Ja minsann, visst har du "snappat upp en hel del på engelskalektionerna förr i tiden, hähä". Erkänn?
Visst, dom skriver förmodligen mer utförligt om vissa grejer på den engelska sidan, men fakta är att en medel-svensson både förstår och lär sig mer om dom får läsa på svenska. Om man vill att någon ska förstå ska man förenkla. Vi vill inte ha alla detaljer när vi frågar, vi vill ha en översikt. That's it! Så kom inte här och skryt om dina språkliga kunskaper - Det är ändå ingen som bryr sig.
Jag ser framför mig en sån där ful nörd som aldrig har haft sex i hela sitt...

Skrivet av JustAnotherBlog, 2009-03-01

Visa hela (2 kommentarer)

Efter dagens snöboll-i-ögat-olycka är jag övertygad om att killar inte förstår orden "sluta" och "nej". Kom inte och säg emot mig! Jag tycker att det finns alltför många våldtäktsfall som bevisar att jag har rätt. I mitt fall handlade det ju dock "bara" om lite snöbollskastning. Föreställ er följande scenario:
4 tjejer står och pratar om ditten och datten i en liten ring. Lite snett bakom dom står ett gäng med killar. Plötsligt kommer ca. 3 snöbollar flygande, givetvis ifrån killarna, mot denna lilla tjejklunga. 2 tjejer blir träffade och skriker till för att sedan ryta "Vad fan håller ni på med?! Sluta!". 3 tjejer ställer sig bakom den 4:de tjejen för att hon är längst och för att hon inte verkar bry sig så mycket, tålig som hon är! Givetvis kastar dom fler snöbollar och tjejerna skriker återigen "SLUTA!". Sen säger det SMACK och en av tjejerna har blivit träffad av en hårt kramad snöboll i ögat. Hon börjar gråta och skriker till dessa killar att dom är...

Skrivet av JustAnotherBlog, 2009-02-26

Visa hela (0 kommentarer)

Just i denna sekund kom jag på att jag har jäkligt ont i huvudet och att jag nog skulle vilja stanna hemma och sova istället för att gå på den där Methal-night'en. Men nej! Jag måste sluta vara så himla tråkig och osocial! Inte alltid stanna hemma istället för att göra något på vardagarna. På helgerna kan jag vara riktigt rolig och göra allt möjligt, men på vardagarna känns det som att jag bara vill vara hemma och sova.
Om jag står en timme och pratar med Lisa eller någon annan efter skolan säger jag till mig själv
"Jamen nu var jag ju lite social i alla fall va! Ja minsann, det var bra gjort Amanda!"
Lite sådär successivt gör jag mig social. Nu låter jag givetvis som en tråkmåns, men det är inte riktigt sant egentligen. Jag sover helt enkelt för lite om nätterna, så när jag kommer hem efter skolan är jag totalt slutkörd.
Måste bli bättre på att sova.. Lär ju inte gå idag heller eftersom att jag nog kommer hem rätt sent. Skit också. Tur är i alla fall att...

Skrivet av JustAnotherBlog, 2009-02-25

Visa hela (1 kommentar)

Min pappa har idag vid flera tillfällen gnällt över Prinsessan Viktorias giftermål tillsammans med "byfånen från Ockelbo", Daniel Westling.
"Byfånen ska bli Prins Daniel, hertig av Västergötland. Trams! Avskaffa monarkin! Det finns ju inget adligt i dom där människorna ändå." Och jag kan faktiskt hålla med min pappa i detta. Vad har vi en kung & drottning till? Kom inte och säg att dom fyller någon funktion som är nödvändig för Sveriges överlevnad, för det är inte ens i närheten av sant.
"Dom ska representera Sverige." Ja ja, och det skulle inte lika gärna en "vanlig" Svensson göra?
Det är absolut inget svårt "jobb" dom har. Vad får dom för det? Ca. 200 miljoner per år. Är det verkligen rättvist att vi ska betala för deras märkeskläder, bröllop osv? Visst, självklart ligger det en hel del avundsjuka i detta. Vem skulle inte vilja födas och bara glida in på den där räkmackan, aldrig behöva ägna en tanke åt vad du skulle vilja utbilda dig till? Men nu är...

Skrivet av JustAnotherBlog, 2009-02-24

Visa hela (1 kommentar)

Jag tänker gå pang på rö'betan istället för att hålla på och presentera mig. Jag stör mig på presentationer ändå, så det är bortkastat. Here we go.

Följande kan konstateras:
1. Min kamera är på vift.
2. Här kommer jag bara skriva om sånt som faller mig för. Här får du veta vem jag är, vare sig du vill eller inte. Så bli med andra ord inte förvånad om du får dig en helt annan bild av mig.
3. Nej, ens kärleksliv har ingenting i en blogg att göra, så sådan information lär du aldrig finna här!

Jag borde egentligen sova nu, så jag tänker starta mitt bloggande imorgon. Ett inlägg om dagen. Bara väsentliga saker, inget trams. Absolut inget "Nu ska jag ner på stan. Blir roligt. Puss hörs sen." , jag har själv tröttnat på sådant.

Skrivet av JustAnotherBlog, 2009-02-23

Visa hela (0 kommentarer)