En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

KILLMEOREDIEs bloggis

Mhm.. bra helg det var det.
Men idag blev det konstigt igen, men det dära kom ju upp igen.
Det där jag helst bara ville glömma.
Det jag inte ville skulle upprepas.
Och semn det andra,
jag blir så jääävla fucking kuk förbannad när du gör så!
Kan ingen fatta det, kan du inte bara ta och sluta upp med det!
ÅÅÅÅÅÅH!

Skrivet av KILLMEOREDIE, 2007-03-04

Visa hela (0 kommentarer)

fifan vad kul, jag älskar den här dagen, jag menar saker gick ju snett, men inget att haka upp sig på xD .
det var abar så jävla underbart där. och jag ahde så jävla bra samvete!
Det här var en dag att minnas fifan!
Underbar dag på jätta as länge.

Skrivet av KILLMEOREDIE, 2007-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Kan nån fatta min glädje för tillfället, du kom tillbaka, du såg hur mycket jag behövde dig. Nu är verkligen nästan allt som det ska. Idag vaknade jag igen och var glad, jag loggade in på MSN och det vart då mitt liv blev underbart. Du skrev att du ångrar det du sa, och att du behövde mig lika mycket som jag behöver dig! Jag fick dig att inse hur det var utan varandra. Det går bara inte! Jag blev så jävla glad! Och det var precis så jag ville starta dagen. Jag är så jävla fucking lycklig för tillfället, jag hoppas attd en här kännslan varar mycket mycket länge nu! Jag vill inte att nåt ska gå fel idag. den som förstör min dag har förstört mittf liv, den förlåter jag aldrig. Det sksa bli en av dom bösta dagarna i mitt liv förfan!

1. DET ÄR BILLY TALENT IDAG.
2. OCH JAG SKA DIT MED UNDERBART FOLK.
3. JAG SKA TRÄFFA UNDERBART FOLK DÄR OCKSÅ.
4. JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN BÄSTA VÄN.
5. JAG TROR ATT JAG FÅTT TILLBAKA MIN ANDRA VÄN OCKSÅ.
6. JAG HADE INTE...

Skrivet av KILLMEOREDIE, 2007-03-01

Visa hela (4 kommentarer)

Imorse när jag vaknade var jag så jävla glad bara. Jag vet inte varför, men jag bara var det. Och jag har inte kännt det på ganska länge nu! Men jag bara kännde hur jävla glad jag var. Allt kommer att årdna sig, men jag saknar dig och det kommer inte att bli som förr. Du har övergett mig helt. Det är bara att glömma bort det?!.. men jag ska göra allt för att få det vi hade tillbaka! Det ena har blivit så jävla mycket bättre, men det andra har bara blivit sämre. Men jag saknar iallafall dig älskling, jag vill verkligen inte att det bara tar slut här. Det är inte menat så, vi är ju ämnade för varandra! Det skulle ju vara vi för all framtid ju? Jag mår ganska bra nu, men jag skulle mått mycket mycket bättre om jag kunnde dela min glädje med dig. Men nu är det så att jag inte kan det. Men jag vill bara veta at jag älskar dig och att jag alltid fortfarande kommer att finnas här för dig!
Men annars har allt idag vart så jävla bra! Lite konstigt bara, men iallafall bra!...

Skrivet av KILLMEOREDIE, 2007-02-28

Visa hela (0 kommentarer)

allt känns bättre nu, igår hade jag så otroligt roligt med så otroligt underbart foolk som fick mig att le och skratta <3
Det var bra, men bland det bästa är att allt är på väg åt rätt håll.. tror jag. Det kännd bara som det. Men jag har fortkvarande kvar ångesten från vad dom kommer at hända. Jag vill bara att allat ska bli som förr. Äh.. jag fattar inget. Jag är iallafall ganska glad idag! Jag vill inte att nån förstör min dag! Det ska bli en skrattande dag för mig tycker jag!


Blev de så?
Blev det en lyckad dag ?
ganska, men jag blev depp på kvällen för det inte blev som jag ville det, alt blev fel igen, det vände om. Men jag får väl se hur det blir imorgon. "Imorgon är en ny dag." Och den dagen hoppas jag på att bli mycket mycket bra!

Skrivet av KILLMEOREDIE, 2007-02-27

Visa hela (0 kommentarer)

nu har det gått för långt, jag är så jävla förbannad, fatta.. det har gått alldeles för långt, först et där, OCH NU DET HÄR! Jag är så jävla sur. Asså, hur kan du? du vet att jag inte klarar av det här, du vet att ajg inte finns mycket längre till, snart känner du mig inte längre, ingen kommer att veta vem jag är, jag kommer bara att försvinna och det enda som blir kvar är skalet av mig, ingen kommer att vilja lära känna dig, inget kommer att VÅGA. Allt kommer att gå så fel, hela mitt liv kommer att förändras. Men vem bryr sig? iallafall inte jag. Så jävla sur nu bara!!!!!

Skrivet av KILLMEOREDIE, 2007-02-26

Visa hela (2 kommentarer)

idag ska allt bli bra, jag ska få glömma allt för ett litet tillfälle, för en dag .. och typ en natt. Jag kan äntligen strunta i mina bekymmer och bara tänka på inget alls. Bara vara allmänt dum i huvet! Fan vad skönt!

Skrivet av KILLMEOREDIE, 2007-02-24

Visa hela (0 kommentarer)

mhm

jag kommer aldrig att bli nåt, min mamma har så jävla rätt!
"Devaki du kommer inte bli nån alls i ditt liv, ingen kommer att älska dig och ingen kommer någonsinn vilja leva ihop med dig, du kommer varken ha vänner man/kille eller jobb. Och tro inte att jag kommer finnas här för dig!" Det var det hon sa, och hon har så jääääääävla rätt så det finns inte. Jag kommer verkligen inte ha några vänner, jag VILL INTE ha nån man.. kanske kille, men iallafall, men jag vill mer än gärna ha jobb. Det är ju därför jag slösar bort hela jävla tonåren på skola så man kan gå på gymnasium så att man kan få ett bra jobb och leva ett lyxit jävla fitt liv! NEJ! Jag vill inte att det ska vara så, men det är klart att det blir så. Om jag är taskig mot mina vänner, och om man skolkar från skolan så man typ får IG i viktiga ämnen! Då är det klart man får gå på IV linje och bla bla bla bla. Aja, jag kanske inte har några vänner kvar, men jag flyttar ju iallafall om 1½...

Skrivet av KILLMEOREDIE, 2007-02-22

Visa hela (0 kommentarer)