En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Den här dagen har börjat precis som varenda annan dag. Man ligger i sängen och försöker verkligen pressa ut varenda sömnighetsdroppe inom sig och när den tagit helt slut går man upp för att se var klockan har lyckats bli för den här dagen.
Idag var jag kanske tidig, gick upp klockan 11.30. Åtminstone jag ser det som en negativ sak, hade hellre sovit än att sitta här.

Jag är lite rädd, vill inte börja nian. Jag vill att sommarlovet ska börja idag och att solen ska pluppa upp där ibland molnen. Jag hatar det här vädret. Jag har badat 3 gånger i Sverige och Matilda hade bara badat 1 gång, då är det skandal! Antagligen är vi inte själva om det..

seg förmiddag! party tonight ;)

Skrivet av Kaer, 2007-07-27

Visa hela (5 kommentarer)

Det är segt att skriva bloggis nu för tiden, för att instämma med Matildan.
Men när man inte har något särskilt för sig kan man lika gärna klämma in några rader för att kanske förhoppningsvis bidra till att några får 1 minut tråkig tid bort fördriven.

De senaste dagarna har jag, Matilda och Evelina sovit i Matildas sommarstuga.
Det är så skönt att prata av sig och att skratta ut allt, särskilt med dessa små gullungar!
Just nu känner jag för att åka tillbaka till när vi låg i båten med solen i ansiktet och en negerboll i handen, vi njööööt.


Jag ska träffa Markus idag, underbart! :)

Skrivet av Kaer, 2007-07-22

Visa hela (5 kommentarer)

Vem är det som skriver så konstiga kommentarer i min bloggis? :P haha!

Skrivet av Kaer, 2007-07-06

Visa hela (7 kommentarer)

Det är skönt att sova ut när man jobbat tidigt varje dag i en hel vecka. Skönast av allt är att bara ligga här och slappa utan något arbete som väntar. Slappa, fy vad skönt!

Igår lurade vi Markus och Johan att vi skulle på en konsert, jag och Matilda. Vi lurade dom att vi skulle till Vara och kolla på något i vara-konserthus. Johan trodde att vi skulle se på Dixie chicks. Mohaha. Men, vi hamnade i Kinne-Kleva kyrka på No Name när dom sjöng. Det var vackert! :)

Jag hoppas att min Markus kommer ikväll. :)

Skrivet av Kaer, 2007-06-30

Visa hela (3 kommentarer)

Mina sommardagar består utav arbete med Matilda. Fast, det känns inte som ett riktigt arbete, utan det känns som att man bara umgås med Matilda som vanligt, eftersom att det finns utrymme till prat hela tiden under tiden..

Jag åkte moped hem idag, det kom en kaxig gubbe som skulle åt samma håll som mig på 44:an, han såg att jag stod före honom, men han trängde sig före och bara åkte. Men jag var snabbare, så jag åkte förbi honom. Han såg lite sur ut. Hoppas att han inte vet vem jag är och läser det här.

Jag längtar tills på torsdag, tjejer. :)<3

Skrivet av Kaer, 2007-06-25

Visa hela (4 kommentarer)

Igår var det mycket kul, hos Johan Persson. Det var allt skönt att skratta av sig lite. Jag som tog med mig kameran och var så taggad till att ta kort, sen så har jag inte ett enda kort på kameran vid anländningen hem. Synd synd, den kvällen skulle gärna ha förevigats.
Kul var det. :)

Idag har jag och Matilda jobbat, trodde det skulle bli en långdag. Men nu har vi redan slutat och skönt känns väl det. Vi fick bl.a åka till Lidköping- soptippen och slänga gamla luckor och tjaffs. Jag har utan att överdriva aldrig varit med om någon äckligare lukt och jag trodde jag skulle spy. Fy fyfy. Det blev inte heller bättre av att Lars berättade om de tax-stora råttorna som han sett där. Jag mår illa fortfarande. Blä.

Ska till Markus sen. :)<3

Skrivet av Kaer, 2007-06-23

Visa hela (4 kommentarer)

Om jag är groggy eller inte, det vet jag inte. Men trött på den här stickande lukten i näsan, det är jag däremot säkerligen. Det är nämligen så att efter all färg jag och Matilda spillt på oss själva under måleriets gång här på vårt sommarjobb måste vi ta lacknafta på oss för att få bort skiten. Smarta och smidiga som vi är välter flaskan med lacknafta på golvet och 1-2 sekunder senare ligger hälften av flaskans innehåll på marken i pappas rum. Usch. Mitt förslag till att använda mungrej som tandläkare har blev inte uppföljt för det var fort som fanken tvunget att städa. LUFT!! Det är bara det att jag ska sitta här på jobbet i en timme till. Frågan är om jag kommer hem härifrån död eller levande. Det återstår att se.
Men jag varnar er, kom inte hit.

Vem vet, efter det här kanske vi är knarkare. Eller vad säger man? sniffare?
Ha det bra snälla och dumma!

Skrivet av Kaer, 2007-06-20

Visa hela (3 kommentarer)

Ännu en dag av fläng, ljudet av en jobbig navigator, träsmak i röven och massa bördor i Göteborg med pappa. Vi har vart på många kundbesök och även hos både pappas doktor och min doktor. Många flugor i en smäll helt enkelt.

Min skrivlust är slut nu när skolan slutat.


<3

Skrivet av Kaer, 2007-06-18

Visa hela (2 kommentarer)