En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kalle_Ps bloggis

Gillar jag ej! Men det är det jag har att se fram emot idag på idrotten...Ja ska imitera Hasse J!

Skrivet av Kalle_P, 2006-02-20

Visa hela (2 kommentarer)

Jag vill ju sova nu! Gick och la mig vid ca tiotiden eller något skittaggad på att sova. Somnade. Men av någon idiotisk anledning vaknade jag typ en timme senare och ända till nu har jag försökt somna om, vilket jag uppenbarligen inte lyckats så bra med hittils...Dags för ett försök till, annars blir det väl att sitta uppe och nöta scrubs tills jag somnar!

Peace love and a massa jävla koskit

Skrivet av Kalle_P, 2006-02-16

Visa hela (1 kommentar)

Ibland tänker jag att om man tänker på att man tänker när man tänker, skulle man då kunna tänka överhuvudtaget? Ibland tänker jag att om man var tvungen att tänka varje gång man tog ett andetag, skulle man då kunna göra något annat än att andas? Tänk då att du måste tänka på varje gång du tänker samtidigt som du tänker på varje andetag du tar när du är anfådd. Tänker man först på att man tänker eller tänker man det i andrahand? Eller tänker man först på att man måste tänka en tanke på att man måste tänka för varje andetag? Har den tanken någonsin slagit dig tänker du förmodligen alldeles för mycket. När jag sitter och tänker på dessa ting börjar jag att tänka på varje andetag. Och jag börjar tänka på varje tanke jag tänker när jag tänker på varje andetag. Sen vågar jag inte sluta tänka på att jag tänker att jag tänker på varje tanke som jag tänker för varje andetag. För tänk om jag slutar tänka på att jag tänker på varje tanke jag...

Skrivet av Kalle_P, 2006-02-14

Visa hela (5 kommentarer)

Nu har jag haft idrott, spelade basket. Torskade fläskigt fett! Mata inte den aggresiva knarkaren som sitter i hörnet med en spruta i armen! Han har aids!

Skrivet av Kalle_P, 2006-02-13

Visa hela (2 kommentarer)

Jag går i motvind just nu, det är tungt...Måste förbättra min kondition!

Skrivet av Kalle_P, 2006-02-12

Visa hela (1 kommentar)

Kom just hem från jobbet. Detta kommer kanske att påverka min försovning och sena ankomst till skolan på måndag...Eller vad tror du Bitte? Tro det eller ej, men jag har planerat att vara i tid HELA kommande vecka! Eller?

Skrivet av Kalle_P, 2006-02-11

Visa hela (0 kommentarer)

Året var 1986 då tomten gjorde min moder gravid. Nio månader senare, mars 1987, föddes jag. Jag blev ett konstigt barn. Senare i livet började jag på parkskolan. Där träffade jag den som var menad att vara min moder! Hennes namn är Bitte. Denna skapelse lever ungefär 50-52 cm över havsytan. Jag blev mer konstig av hennes nävaro.

Adjö

Skrivet av Kalle_P, 2006-02-10

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har gjort min blogg som vi var tvungna att göra i ämnet MDK. Idag råkade jag försova mig, så jag kom till skolan strax innan lunch. Det var tacobuffé i matsalen. Ute är det mulet och grått och det snöar en aning. Jag gillar inte vintern. Min katt är tjock, men inte lika stor som Tobias katt. Min bil är blåmetallic. Jag vill ta studenten.

Skrivet av Kalle_P, 2006-02-08

Visa hela (1 kommentar)