En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kambodjas bloggis

Ingen rubrik

Ja, då har det väntade bröllopet äntligen varit och ack så vackra de var!

Jg skulle ju slå på stort och bära klänning korsett och strumpbyxor. Man få ju passa på.
Men ni som känner mig vet ju att jag klär mig inte i klänning allt för ofta och lite mage har jag ju faktiskt också så jag ville förstås få bort den putande magen som förstörde hela klänningen.
Så jag vandrar stolt ner till Lindex för att hitta ett par sådana strumpbyxor som faktiskt trollar bort fettet. När jag kommer in så va det inte bara in sort utan 400 olika sorter!
Jaja, strumpbyxa som strumpbyxa, jag visste ju vad jag ville ha. Jag såg säkerligen ut som ett fån där jag stod för kvinna som stod och packade upp byxorna frågade....skulle vilja säga försiktigt eller snällt men nja hon va faktisk mer rakt på sak : "Du har aldrig köpt strumpbyxor innan va?"
Nej, jag hade ju inte det. Och jag förklarade vad jag ville ha och pekade på ett par som visade fyra-pilar-indraget-fett. Hon höjde ögonbrynen och stirrade på mig. Tog ner förpackningen och öppnade den samtidigt som hon ställer den enkla frågan: "Vill du gå på toa under kvällen?"
Ja, men det är väl klart???? tänkte jag bara men nickade.
Så bad hon mig att sticka in händerna i öppningen på byxorna och försöka dra ut dom.
Men..jaha. Vad är nu detta? tänkte jag och gjorde snällt som damen sa.
Till min stora förvåning så förstod jag genast att hur hennes två frågor hade hängt ihop.
Jag kunde inte dra ut dom ens en centimeter!! Från kant till kant va de ca 15cm.
Hon sa då... "Om du gärna vill ha dessa så ta du dom men jag varnar dig, om bröllopet är om en vecka så skulle du börjat ta på dessa förra veckan så hade du fått på dom lagom till klockorna ringer. Och sen hade du fått hålla dig till festen är över med att gå på toa. Bröllop ska vara ett roligt minne inte vill du väl minnas den dagen som en nära-döden-upplevelse?"

Med svansen mellan benen gick jag till kassan med ett par som bara hade en pil.
Och väl hemma, tog det mig en kvart att få på dom och svetten forsade ner, kramp i ben och lår. Men när de väl satt på WOW vilka snygga ben jag fick;)

Skrivet av Kambodja, 2009-05-30 18:18

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?