En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
KarolineFilander

KarolineFilander

Jag Älskar Min Andreas Arnhammre

Det är ju HELT otroligt, de är alltså tvåsiffrigt många som kollar min blogg, men inte en enda kommentar ?!

Skrivet av KarolineFilander, 2008-01-17

Visa hela (2 kommentarer)

Det går inge bra med att skriva. men jag jobbar på de ! jag är iaf duktig på och läsa Oscars blogg ^^ Men, idag har jag vatt i stallet och med älskling. NU är jag med älskling, o sen bär de av till sara. ENndag i mitt liv typ ? ska till huddiksvall den 26 januari ist. jaja, de får väl vara så. ska till jönköpnig på fredag. SEGT. långt om inte annat. ska kolla på gymnasie dära. Måste väl ha ett andr aoch tredje handval..

LYCKA TILL OSCAR ! <3

Skrivet av KarolineFilander, 2008-01-13

Visa hela (0 kommentarer)

Har väl egentligen inget att säga men.. Inget roligt humör idag, ont som fan i huvudet & sömnbrist är ingen bra grej för fröken Filander. Så, nu är jag väääligt lättirriterad.. men men, hoppas verkligen det blir bättre snart. Längtar till Söndag, även om ingen annan gör de.. men jag ska fixa detta, om de så blir ensam ska jag visa att jag klarar de..

Skrivet av KarolineFilander, 2008-01-09

Visa hela (1 kommentar)

Klev upp, halv sju i morse :S massa tidigt Inge balsam, och inge inpackningar. Hääärligt. Så, idag duschade jag på tjugo minuter, och då rakade jag ändå benen. Rätt inponerande haaa ?! Nu ska jag till herr De Wall, ska bara kleta i lite vax i håret. Titta in i hans blogg med !!!
www.bloggis.se/mondw

Ha det bra, MOTHERFUCKERS ! xD

Skrivet av KarolineFilander, 2008-01-06

Visa hela (1 kommentar)

Jag vet inte riktigt va jag ska säga, men jag bestämde mig nu igen för att försöka skriva en blogg. Försökte förut, men andra saker vatt viktigare. Lite om mig ? Jag är femton år, bor i Eskilstuna. Har min pojkvän Andreas Arnhammre<3 Ska till Huddiksvall nästa söndag (den trettonde) och kolla på en häst, som jag antagligen ska köpa. Spännande !

Skrivet av KarolineFilander, 2008-01-04

Visa hela (0 kommentarer)