En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Kattis_Lina

Kattis_Linas bloggis

Saknar alla just nu :( och det är många som jag vill träffa... Men som tur är är det inte så länge kvar innan jag får träffa dom :) Jag längtar!! :)

//kattis

Skrivet av Kattis_Lina, 2009-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

Nu äntligen är det sommarlov! :D Det finnas saker som är både bra och dåligt med det, det bra är att man slipper skolan och att man aldrig ska tillbaka till samma gamla skloa och att man slipper vissa lärare. Det dåliga är att man inte har samma klass nästa år och att man kanske inte kommer att träffa alla igen och när man tänker på det blir man så ledsen.... Våran klass har varit så bra och rolig det har typ inte varit en enda lektion i nian som vi inte har skrattat på eller att det varit tyst och alla är så trevliga och snälla det är nästa som en familj. Jag kommer då att sakna alla i 9c och alla andra 9:or oxå :)

Snart åker man då till frankrike det är typ bara en och en hakv vecka kvar :) jag längtar! Efter den resan så är man hemma en vecka sen bär det av mot sundsvall på läger det kommer bli det bästa med den här sommaren för då får jag ju träffa edvard :) <3

Ha det bra alla kram Kattis

Skrivet av Kattis_Lina, 2009-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

Helgen var rolig vi gjorde inte så mycket men det var ju skönt det oxå! :) Måndag och nu idag så har vi typ inte haft nån vanlig lektion bara roliga :) och nu är det bara fyra skoldagar kvar innan det är sommarlov :) Hade inte så mycket att skriva, skrivaer typ bara för att jag har inget bättre för mig och det kan ju vara kul om jag uppdaterar ibland nån gång :) Aja ska väl ta och gå och göra nåt vettigt ett tag :)

//kattis :P

Skrivet av Kattis_Lina, 2009-06-02

Visa hela (0 kommentarer)

Ska fara och vara i jörn i helgen med lina :) Det ska bli så kul :) haha även om vi inte kommer att göra så mycket mest skratta tror jag xD men man vet ju aldrig :P Idag har det inte varit en jobbig dag på matte lektionen så hade våran lärare genomgång men det var typ ingen som lyssnade x) sen efter lunch så hade vi no men då kom våran lärare typ sent och efter en kvart får vi ju gå så då gick alla och satte sig i c-koppen och då slapp vi ha no oxå :D Det har varit en väldigt rolig dag med mycke skratt x) Jag kommer verkligen sakna våran klass när vi börjar gymnasiet :(

Ha en bra helg allesammans kram kattis :)

Skrivet av Kattis_Lina, 2009-05-29

Visa hela (0 kommentarer)

Jag orkar inte mer nu skolan är hur jobbig som helst men som tur är är det bara åtta dagar kvar av den! Idag är man trött för man somnade inte förän klockan ett och vaknade typ hela tiden för det blåste så mycket ute så det kändes som om taket skulle flyga iväg och att det var jätte kallt för det blåser genom väggarna typ... Den här dagen har gått sakta hade redovisning på första lektionen sen efter matten skulle jag och träna inför skolavslutningen för jag ska spela då. Sista lektionen hade vi nationella ifranska hör det gick väl hyfsat så bra får väl se senare. Igår hade vi operation dagsverke och då ska man vara hemma och jobba det blev inte så mycke jobb för min del för det regnade och var dåligt väder... men kusinerna bella och junive kom på besök så fick vara lite med dom då :) Väldigt trevligt! Snart är det äntligen sommar och jag längtar som något! Den här sommaren kommer bli den bästa av alla hoppas jag då men man vet ju aldrig vad som kan hända :P...

Skrivet av Kattis_Lina, 2009-05-28

Visa hela (0 kommentarer)

Jag trodde du var min bästa vän. Jag litade på dig. Jag gjorde verkligen det. Men nu gör jag inte de längre. Du gick din väg, jag gick min men du behöver ju inte säga saker jag har sagt till andra. Och visst, bara för att inte du fick som du ville den här gången så hatar du mej. Men det är helt okej att du gör de, men jag tycker faktist du kan säga det till mej då. Är du arg över nånting kan du säga de. Du behöver inte låtsas att allting är bra. Det behöver du faktist inte göra. Nu orkar jag inte mer. Gör precis vad du vill för jag bryr mej inte.
/Lina

Skrivet av Kattis_Lina, 2009-05-26

Visa hela (1 kommentar)

Jag är sjuk idag med. Har halsfluss och det är inte alls roligt. Men imorrn ska jag nog till skolan. Orkar inte vara hemma iallafall haha. Har iallafall städat typ halva mitt rum så då är de väl bara halva kvar. Sen kommer Daniel upp på 14 dagar och det ska bli kul. Och det är exakt 14 dagar kvar till sommarlov. Jag kan knappt fatta att första året på gymnasiet har gått så här fort. Det är massa saker som bara har förändrats under ett år.

/Lina

Skrivet av Kattis_Lina, 2009-05-26

Visa hela (0 kommentarer)

Igår kom jag hem efter fyra dagar i Stockholm. Idag är jag sjuk, har jätte ont i halsen, sen hade jag typ feber imorse. Så det blev inte att åka till skolan idag. Och jag hade velat träffa Amanda och Karin och höra hur dom har haft det under tiden jag varit borta. Amanda ringde ju till mej medans jag var i Stockholm så då fick jag veta lite iallafall och det verkar som hon har haft roligt.
Får väl se till att vara frisk imorrn.

En bild på jag och Amanda. Och jag vill ha sommar och den dan kändes det verkligen som sommar!

Kram Lina

Skrivet av Kattis_Lina, 2009-05-25

Visa hela (0 kommentarer)