En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Keitha

Shit happens

Elak,divig,seriös,positiv och hatad!
Mina blickar kan döda

Jag sitter i en svår situation :/

Min ena kompis skriver konstiga saker om mig till mina andra kompisar..så jag har börjat ignorera henne, och då menar jag VERKLIGEN ignorera..pratar inte med henne, tittar inte på henne och allt det där.

MEN, hon verkar själv inte fatta varför jag är sur och arg på henne..och om jag pratar om det så kommer hon bara börja gråta..och då kommer JAG bli känslig och förlåta henne, men det är precis det jag INTE vill! Jag har velat bli av med henne i 3 år nu, är inte detta min biljett ut?

Skrivet av Keitha, 2006-11-12

Visa hela (1 kommentar)

Någon som känner igen detta?

Killar säger: Jag gillar dig!
Men menar: dig + 15 andra
Killar säger: Va snygg tröja du har
Men menar: du vore snyggare utan!
Killar säger: va snygg o söt du är!
Men menar: hoppas jag får henne i säng
Killar säger: det blir våran hemlighet
Men menar: vår + mina 10 polare
Killar säger: jag älskar dig för alltid
Men menar : Tills jag hittar en ny

Och detta?

Det är svårt att sluta gråta, det är svårt att tappa tron.
Det är svårt att acceptera att man älskar fel person.

jag gör det iaf :P

Skrivet av Keitha, 2006-09-01

Visa hela (2 kommentarer)

Dagen började väll som vanligt...slog till väckarklockan och sov en kvart för mkt, vaknade (tillslut -.-), och gjorde mig sen klart för högstadiet.

jag var rätt nervös..men det gick faktiskt lättare än väntat. Jag fick mitt skåp, min nyckel och minst 100 papper som jag skulle skriva på. Mina klassförståndare berättade reglerna och massa sånt. Killarna i min klass var väll ok..kanske inte bäst bäst, men ok :P
det tog en jäkla tid o hitta skåpet..det var ett nummer på nyckeln och ett annat på sitt skåp..så jag gick mer eller mindre och provade vart enda skåp på skolan, men ingen passade -.- jag hittade det tillslut, ALLA skåpen var röda..förutom MITT, visst visst, som vanligt..jag blir den drabbade, För jag fick en SPYGRÖN färg på mitt skåp! -.- det var hemskt, jag blir aldrig av med den färgen -.- det skåpet påminner mig bara om min gamla skola där kapprummen var äckligt spygröna :P

det positiva med det skåpet är att jag hittar det lättare än alla...

Skrivet av Keitha, 2006-08-24

Visa hela (0 kommentarer)

asså...jag behöver inte min mammas hjälp!! jag vill va ifred,sitta på mitt rum,göra inget,snacka med så många killar jag vill, sparka itu dörren och måla på väggarna!

jag vill inte ha mina kläder tvättade,läxor,tjat,kläder upp på mitt rum som jag "MÅSTE" sätta in i garderoben,en mamma som går in i mitt rum o glor på allt jag gör på datorn/mitt rum/i garderoben (:P)/under sängen eller under skrivbordet!

jag vill: vara fri, ge ut mitt telefon nummer till alla killar jag vill,spela så hög musik som möjligt,vara utan: "du får inte göra si o så" och "många flickor blir våldtagna när dom går ut med killar från internet" eller "jag finns om du vill prata med mig" och "blablabla!!" -give me a break!!!!! LÅT MIG VA!! jag vill inte ha min mamma på mitt rum som STÖÖÖÖR mig heeeelaaa tiden!!

jag vill också ha: ETT PRIVATLIV jag begär inte 2 privatliv..jag begär ETT! är det svårt o uppfylla eller vad?!

funderar på: hatar jag min mamma eller e detta bara...

Skrivet av Keitha, 2006-01-29

Visa hela (4 kommentarer)

jag har gjort slut med min kille nu för en månad sen ungefär..jag saknar honom inte och det e ju alltid ngt..

men sen har jag skaffat en ny kille som heter Mosti :) han är så himla underbar!!
tjejer: kan ni tänka er en kille som inte är besatt i sex,som ställer upp för dig, ger dig överraskningar hela tiden och älskar dig tillbaka, en kille i dina drömmar?
han är en sådan kille..vilket jag tycker e mkt sällsynt!

Men idag hände det något som gjorde mig en aning orolig..
han berätta för mig att han brukade skära sig i handleden när han blev riktigt arg eller ledsen..och hans pappa hade väll gjort honom arg/ledsen...och så hade han...ja, ni vet..skurit sig i handleden..jag hade ingen aning om detta..vafan ska jag göra?!!! Jag älskar honom SÅ MYCKET och jag vill inte att han ska skada sig själv :( !! Jag vet inte vad jag ska göra..det är inte bra att han gör så..men vad KAN jag göra?!..jag vill så gärna hjälpa till men jag kanske bara gör det värre?...sen så hans...

Skrivet av Keitha, 2006-01-29

Visa hela (7 kommentarer)

ros

min pappa gav mig en ros och jag frågade varför.
Han svarade "din mamma och jag har bråkat,så jag åker iväg ett tag"..jag svarade med gråten i halsen och frågade "när kommer du tillbaka?"..han blev osäker och svarade "när rosen har vissnar." efter att han hade åkt iväg..märkte jag att rosen var gjord av...plast!

Skrivet av Keitha, 2005-11-19

Visa hela (2 kommentarer)

en mink i gardeoben,en jaguar i garaget,en tiger i sängen och en åsna som betalar för allt!

Skrivet av Keitha, 2005-11-19

Visa hela (4 kommentarer)