En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
KentNonStop

KentNonStops bloggis

är en tjej som gillar kent !

:D

är jag kär i adam? jag vet inte riktigt. jag var världens dummaste igår när jag inte vinkade till honom! men han är nog inte arg på mig tror jag :P på måndag ska louise ha utvecklingssamtal som börjar kl. 18.00 och då kanske vi ska göra nåt med adam :D hoppas hoppas hoppas! eller, inte.. hmm.. när ska jag fråga honom? JAG ÄR SKITGLAD IKVÄLL. allt är typ perfekt nu :D åh. ( :

Skrivet av KentNonStop, 2005-10-19

Visa hela (2 kommentarer)

HEJ

tänk att igår tyckte jag att livet sög! nu är livet bra igen :) japp. förutom en sak, och det är att jag inte vinkade till adam idag!!! jag är så dum. varför gjorde jag inte det? för att jag bara stog där och log och glömde bort allting. åh.
nåja, efter en bra skoldag började jag renskriva NO:n, jag måste faktiskt börja bli lite ordningssammare i mitt skolarbete. I sjuan var jag en ängel.. i åttan också, men nu har jag blivit så slarvig.. jag renskrev i alla fall NO:n, och det känns som att jag fattar ljusets vinklar och sånt nu.
jag vill bli frisör! men det känns också som att det skulle vara kul och jobba på t.ex ett behandlingshem för ungdomar.. men jag vet inte..

Skrivet av KentNonStop, 2005-10-18

Visa hela (0 kommentarer)

var sjuk idag. kräktes imorse, men det gick över sen. nu sitter jag här i min ensamhet och önskar att adamh kunde skriva! varför gör han inte det? åh. killar är konstiga.
men. alla mina vänner är på fest och jag har tråkigt :`( jag var ju sjuk idag så jag kan ju inte gå. och den festen var efterlängtad. imorgon har lova, ivan å sandra party party och mina föräldrar envisas med att hämta mig på kvällen, fast vi skulle sova över. jag har egentligen inte lust att sova över men.. ja, jag vet inte hur jag ska göra. ska jag göra som jag själv känner, skita i att sova över på festen? eller ska jag sova över ändå och göra mina vänner glada? dom fyller ju bara år en gång om året och eftersom de tydligen ska dricka så är det inte så bra om mina föräldrar kommer. men jag ska inte dricka. jag vill inte. och jag har ändå inget att dricka.

Skrivet av KentNonStop, 2005-10-14

Visa hela (0 kommentarer)

hur gör man för att man ska ha en visningsbild ? eller kan man ha visningsbilder ? hej

Skrivet av KentNonStop, 2005-10-08

Visa hela (6 kommentarer)