En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kigges bloggis

Stressade lärare utan kontroll... Haha...

En dag kom min lärare till mig och ville prata betyg så jag lyssnade på vad hon hade att säga fullt medveten om att jag snart skulle få skit för att jag inte lämnat in ett svinstort arbete som vi skulle ha jobbat med. Men när hon kom till den punkten i sin pärm så sa hon: "Ja, det var lite stavfel här och där men annars var det bra." Lite chockad svarade jag nåt i stil med: "Chill!"

En annan gång så hade jag gjort för få prov för att få G i matte så när den läraren pratade med mig så väntade jag ju bara på att gå för jag visste ju vad jag skulle få. Men då hade jag helt plötsligt gjort så många prov som man skulle gjort. Ett av proven var på ett datum då jag inte ens hade varit i skolan på hela veckan. Hmmm...

Min poäng med detta är:
Ta inte skolan för allvarligt, lärare är så förvirrade och stressade varelser att det fixar sig ändå...

Skrivet av Kigge, 2006-03-11 11:57

(svar) för de första så har jag inget hat mot någon som ionte är svensk.. jag är själv inte hel svensk.. ( 25% dansk) och jag är inte rasist.. jag är patriot.. jag är mkt väl medveten om att alla inte har tillgång till jobb och så idare men de va inte heller så jag menade... jag menade att om de gör brott så kan de sitta i fängelse i sitt hemland istället.. för om du kollar i sveriges fängelse så är mer än 80% utlänska.. 50% kan inte ens prata svenska.. jag tycker de e fel av sverige att ta in mer folk än va de kan utbilda.. men säger ja att ja inte tycker vi ska ta in folk.. då är jag juh rasist då me.. elr hur?? och jag sa att texten var idiotisk.. inte att den stämde.. så kom inte å kritisera mej för de.. men du får tycka att jag e rasist om du vill.. men enligt mej så värnar ja bara om vårt land..

Skrivet av DeViL, 2006-03-11 12:49

nejdå alla e inte patetiska, speciellt inte de som försöker ta sej ur det för de e bara tappra.men typ alla här i stan iaf.Har blitt drabbad av allt för många de e därför.

Jodå ja kommer bli glad.Speciellt eftersom de e nåt som man inte köper varje da precis.Snarare en gång i livet.

Skrivet av brunetta, 2006-03-12 19:32

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.