En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
KillMyIdol

KillMyIdols bloggis

Ville bara säga det att man ser i vissa bloggar "dagens låt"
Här har ni en sak att tänka på!
Alla dagar oavsett humör så är dagens låt
vilken låt som helst med JOSHUA RADIN!

Asså ibland fattar ja bara inte vissa saker.. Vissa saker som ja inte fattar får mig att bli helt galen medans andra inte gör det.

Funderar på att skita i armén.. Vet inte om jag vill utsätta mitt hjärta för en sådan prövning som kan leda till ett permanent resultat av att aldrig mer anstränga sig eller idrotta.
Vet inte om ja vill riskera det för att visa att man kan vara man nog att gå med i armén?
Jag menar, jag har blivit kallad och allt så ja åker in nästa år då ja går ut trean men hjärtat kommer inte vara helt läkt förens om ca 3år!
Hur ska ja välja?
Eller ens, varför ska ja välja detta skit beslut? Jag bad inte om att komma in, de visste om mitt "handikapp" med ett insabillt hjärtat! Och ändå så skickar dem det jävla brevet och säger att de vill kalla in mig!?
Varför kom inte ni andra in som jag känner? :S
Ni har väll inte det fysiska handikapp som jag eller?
Varför?

Så sjukt fel egentligen..

"Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta...

Skrivet av KillMyIdol, 2009-02-25

Visa hela (0 kommentarer)

Finally, nu börjar man bli frisk! För första gången på några dagar kan ja känna dofter och andas med näsan. Äntligen kan ja sträcka på benen och laga mitt eget te. För en gångs skull kanske jag kan stoppa ner huvudet i en bok och läsa som vi ska göra i engelskan...?

Asså det känns lite som om denna veckan har handlat om att kämpa för att stå på sina egna fötter eller att kämpa för att komma över de hinder som stannar dig på vägen till en grönare plats?
Min flickvänn har tagit körkort nu iveckan då hon pluggade så extremt och var så fokuserad på att hon skulle klara det.
Jag har väll inte kämpat så mycket på det sättet men jag ska tala om en sak för er där ute! Har ni någonsin varit förskyld så vet ni hur jävla svårt det är att INTE dra in snor när man är helt igentäppt! Så det har varit min lilla uttmaning, jag menar, man vill väll ändå inte få öroninflamation igen för typ femtielfte gången .

Men nu vet jag iallafall att jag ska snart skutta...

Skrivet av KillMyIdol, 2009-02-25

Visa hela (0 kommentarer)

Känns som det inte är lönt att skriva ner dagens gång?
Har i princip bara sovit och ätit hela dagen och säkert svalt ett halft paket Ipren..

Godnatt på er!

Skrivet av KillMyIdol, 2009-02-23

Visa hela (0 kommentarer)

Seriöst alltså :O vet inte hur man ska ta det, goda eller dåliga nyheter? Jag menar, det är ju slutet på lovet men vafan, tycker ändå det ska bli rätt kul att komma tilbaka till skolan och klassen.
Ja, jag har gått och blivit sjuk :(
Lovar, det är bara för att jag startade en blogg så hoppade nått bloggar-virus ut ur datorn och infekterade min oskyldiga själ (A)

Men jag har ändå haft en relativt bra dag. Vaknade upp hem hos Kasper efter en seeeeen natt med några pers hemma hos honom. 4st i ett litet rum i lägenheten!
Lite sorgligt att Affe (en heltskön snubbe som bott hos Kasper under lovet) skulle åka hem idag, men men, kan inte få allt! Man kan ju bara tacka för tiden och hoppas på att man ses igen så efter ett farväl drar jag ner till bussen för att åka hem. Jag ser bussen, börjar springa för att jag ser att den ska precis gå, och jag hinner till och med knacka lite på sidan av bussen men chaffisen bara kör vidare och dissar mig totallt :(
Kommer hem till Kasper...

Skrivet av KillMyIdol, 2009-02-22

Visa hela (0 kommentarer)

Ja.. Första bloggen nånsin!
Så alla ni som läser detta, ni tar min "blogg-oskuld" eller hur man ska säga?
Hur som helst, hoppas ni gillar de man levererar och var inte rädda för att slänga in en kommentar på hur man skulle kunna fånga er i texten på ett bättre sätt ;)

Vet inte hur jag ska börja men vi bara kör på och så ser vi vart det leder oss ;)
Here it goes!

Igår vart jag lite annat skoj folk ute i Malmö stad och röjde runt!
Vi skulle gå runt på en liten pub runda var det tänkt men nä . Inte de inte!
Första baren vi kommer till Fagan's (en irlänsk bar) där det av någon annledning var 23års gräns. Så med några fundersamma miner fortsatte vi till nästa ställe, och nästa ställe, och nästa osv för på alla ställen var det så sjukt mycket folk eller så var det bara massa gamla människor.. Men vi hamnade på Golden där vi tog en öl och snackade med lite nya människor och hade en allmänt trevlig stund.
Sen bar det av igen! Vi hade nämligen planerat...

Skrivet av KillMyIdol, 2009-02-21

Visa hela (0 kommentarer)