En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Klaras bloggis

Efter X-antal veckor med politik har jag fortfarande svårt att bli engagerad i partipolitik. Okej, jag erkänner, det är klart att Jag blir lite nyfiken. Jag vill veta lite mer om hur sverige styrs och vad, hur och varför saker händer i världen, men jag gör inte så stor grej av det hela. Jag vet inte om det är för att det känns meningslös att överhuvudtaget försöka förstå, det är trots allt fyra år kvar tills jag har någon som helst inverkan.

När jag tänker på det så är det ungdommar som mig som jag blir irriterad på. De som inte bryr sig så mycket, tar det som det kommer och inte tänker igenom det så väl. Jag önskar att jag kunde ta vara på den lilla nyfikenhet som väcks, men det är svårt. Otroligt svårt. Det är svårt att engagera sig i saker man måste, det som blir jobbigast är tanken på att om det inte hade varit ett skolarbete hade jag gärna gjort det, jag hade gärna tagit mig i kragen och lärt mig något om det här. Fast å andra sidan så kan jag...

Skrivet av Klara, 2006-09-26

Visa hela (4 kommentarer)

Man får lätt ett behov av att bibehålla sin barnslighet. Min kompensation till vuxenvärlden just nu är bert. Bert och badbrudarna, Bert och bacillerna, Berts dagbok. bert helt enkelt. jag skrattar så jag tror att jag ska dö på kvällarna innan jag ska somna. Ganska intressant faktiskt.

Så nu är det sömn som gäller fast först lite Bert =P

Skrivet av Klara, 2006-09-04

Visa hela (1 kommentar)

Klara är namnet.
Jag är hemma och har det bäst
med världens bästa Ebba

Skrivet av Klara, 2006-09-03

Visa hela (2 kommentarer)