En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LF

LF

I'm too fabulous
I'm so fierce that it's so nuts!

PANIK!

Skrivet av LF, 2009-03-07

Visa hela (0 kommentarer)

Ingen bra dag. Hela den här veckan har varit åt helvete.
Har sovit skitdåligt, spytt som en jävla fontän och mått fett konstigt. Vet inte varför. Lite bättre nu iallafall, är jävligt trött bara. Funderar på att sätta mig och spela wow ett tag men pallar nog inte det. Ont i magen, aj.

Jag är typ sjuk eller nånting?
Jag är nästan aldrig sjuk, det här suger.

Skrivet av LF, 2009-03-06

Visa hela (0 kommentarer)

Shululu :)
Sitter på jobbet med min fjärde kopp latte, extra mjölk och extra socker såklart! Åh, älskar det här stället, kaffemaskin precis runt hörnet och så mycket kakor jag kan äta. Allt kaffe behövs iallafall, trött som satan. Sitter och skriver nån artikel om nån jävla regionstämma, vad nu det är för nånting och Micke mobbar fotografen, som har ett riiiktigt irriterande skratt btw. Iallafall, om nån halvtimme eller så är det lunch och det blir sushi för det lovade Larsa mig förra gången jag var här, mums!
När jag slutat här så ska jag träffa några kompisar på söder och ta en fika på Café String (riktigt popigt och riktigt dyrt), det var väldigt länge sen. Gratis refill på te anyway, fett värt!

Om 3 månader så flyttar jag hemifrån
om 3 månader så kommer jag och min älskade storebror bo ensamma i en fin liten tvåa i Svedmyra, bara vi två, inga föräldrar som tjatar, inga regler som behöver följas. Helt fri! Jag är förstås beredd på allt...

Skrivet av LF, 2009-03-03

Visa hela (1 kommentar)

Hallååå!
Sitter och kollar på favoritserien med glass, ostbågar och ett gigantiskt glas hallonsaft. Det är så det ska vara. I helgen så blir det wow-maraton med Tessie, härligt (y) Förutom det så har jag mått illa hela dagen och kommer nog spy lite innan sovdags.

Pusshej <3

Skrivet av LF, 2009-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Tråkigt, tråkigt, tråkigt.
My feet hurts, jag är trött, jag är sällskapssjuk och jag har inte ätit nånting på hela dagen förutom några gamla ostbågar imorse. Jag saknar så jävla mycket, glömmer liksom bort att äta. Satt nyss och skrev ett väldigt långt inlägg, men det slutade med att jag raderade det. Jag behöver inte sitta och förklara min kärlek till er, ni vet att jag älskar er och ni vet att ni är dom som gör mig glad. Jag behöver bara er. Ni ÄR min kärlek.


Världens finaste tjejor, inget snack om saken!

Skrivet av LF, 2009-03-01

Visa hela (0 kommentarer)

Ännu en gång, herregud det här börjar bli riktigt tjatigt, så har jag bestämt mig för att börja med en ny blogg. Jag har ingen aning om varför jag byter hela tiden, tröttnar la på gamla inlägg och sånt där, och tyvärr är jag ju alldeles för lat för att orka sitta och radera dumma gamla inlägg ett för ett. Jag skriver inte särskilt mycket heller, och när jag var gör det så beror det på att jag har ett rejält dampanfall och behöver snacka lite (mycket) skit för att lugna ner mig.

Även idag har jag lite skit att berätta (inget dampanfall dock.. det kommer väl) Det har ju precis varit sportlov, och som alltid på loven så åkte jag upp till Tärnsjö för att umgås med älsklingarna. Och ja, självklart så var det sjukt kul och som alltid så önskar jag att jag slapp ta tåget hem. Men nu sitter jag här, deppig, trött och alldeles ensam i mörkret! Stackars, stackars lilla mig. Imorrn är det skola, som om jag kommer gå dit liksom, finns ingenting att göra. Är så...

Skrivet av LF, 2009-03-01

Visa hela (0 kommentarer)