En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

LarsPerssons bloggis

Borohus är ett utav Sveriges äldsta företag gällande att bygga villor och fritidshus. Ända sedan i början av 1900-talet började dem bygga villor åt kunder. Dem uppdaterar ständigt hur husen byggs beroende på att utvecklingen snabbt går framåt. Det kan vara hur grunden byggs på bästa vis, vilket material som används eller hur huset ser ut. Även kunder förändras hur dem vill att huset ska se ut och vara.

Skrivet av LarsPersson, 2017-12-12

Visa hela (0 kommentarer)

Commzone drivs utav Andreas Sander med mål att hjälpa folk och företag inom personlig coaching, utveckling, teamfacilitering samt konflikthantering. Coachning blir allt vanligare idag då fler är stressade och ofta har tanken åt alla olika håll. Därför kan det vara skönt med att veta hur man bör tänka i dessa situationer. Läs mer på hemsidan.

Skrivet av LarsPersson, 2017-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

Peter Rathje är idag en fastighetsmäklare då han kände att detta var det rätt valet för ett par år sedan. Han har nu varit registrerad fastighetsmäklare i snart två år, även fast många tycker att detta är en kort tid har det gått bra för honom. Peter har haft flera lyckade försäljningar av bostäder med nöjda kunder.

Utöver detta är han mycket bilintresserad då han både äger en Porsche 964 turbo och en Tesla model X. Dessa är två riktigt fina och unika bilar han äger. Läs mer på hans blogg.

Skrivet av LarsPersson, 2017-11-30

Visa hela (0 kommentarer)

Peter Eriksén är mäklare och delägare för Mäklarhuset Innerstan sedan 2008. Detta har gett honom en mycket lång erfarenhet från alla olika bostäder han sålt. Den starka sidan hos Peter och varför kunder väljer just honom framför en annan är hans personliga engagemang. Han vill alltid att kunden ska vara nöjd till 100%, därför sätter han alltid sig in i projektet och vet exakt hur bostaden ska säljas på bästa vis.

Därför rekommenderar jag Peter eriksén stort till alla er som ska sälja er bostad i närheten av Stockholm.

Skrivet av LarsPersson, 2017-11-29

Visa hela (0 kommentarer)

Tentarp är en webbutik som säljer balkongskydd och presenningar över hela Sverige. Företaget är lokaliserat i Kungälv men skickar produkterna över hela Sverige. Tentarp har pruducerat dessa produkter i över 25 år, främst täckningar till industri, sjöfart och båtägare. Om du behöver en presenning till t.ex båten över vintern har Tentarp den perfekta för dig. Antingen om du behöver en något tjockare eller en smalare i alla olika storlekar. Se mer på sidan.

Skrivet av LarsPersson, 2017-11-28

Visa hela (0 kommentarer)

Borohus är ett företag som bygger hus och fritidsvillor över hela Sverige. Dem erbjuder flera olika modeller för att passa dina önskemål så bra som möjligt. Företaget finns över hela Sverige med ett huvudkontor i Mjöbäck. Utöver detta är det ett utav de äldsta företagen med fokus på husbyggen i Sverige. Läs mer om Borohus på hemsidan.

Skrivet av LarsPersson, 2017-11-28

Visa hela (0 kommentarer)