En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

LarsPerssons bloggis

Spam. Raderat.

Skrivet av LarsPersson, 2018-01-11

Visa hela (0 kommentarer)

Bildekor Stockholm har flera lösningar till din marknadsföring. Till största delen tillhandahåller dem bildekor till företagsbilar. Då ofta med företagets logga eller deras namn med företagsfärgerna speciellt utvalda till just dem.

Genom att ha en bildekor på bilden blir du synlig till enormt mycket fler kunder då bilden blir som en stor reklamskyllt. Utöver detta erbjuder dem även dekaler, fönsterdekor, gatupratare med flera. Välkommen!

Skrivet av LarsPersson, 2018-01-03

Visa hela (0 kommentarer)

Per Lindblad är en mäklare i centrala Stockholm som idag arbetar för fastighetsmäklarna. Han blev registrerad mäklare i januari 2013 och har därför relativt lång erfarenhet från bostadsförsäljning. Många kunder har rekommenderat Per och man förstår snabbt varför. Han är en mäklare som bryr sig om sina kunder och som alltid vill göra det bästa av försäljningen.

Mattias Holm är ytterligare en mäklare och även vän till Per Lindblad. Mattias håller samma koncept med att alltid göra kunderna nöjda med sina försäljningar. Han försöker alltid sätta sig in i kundens situation och behandla dem som han hade velat bli behandlad.

Titta in dessa fastighetsmäklare idag, du kommer snabbt förstå varför dem får rekommendationer.

Skrivet av LarsPersson, 2017-12-28

Visa hela (0 kommentarer)

Michael Montin arbetar idag som fastighetsmäklare nere i Marbella, Spanien. Efter att fått möjligheten tillsammans med kollegan att starta upp ett kontor nere i Marbella där han skulle sälja fastigheter till mestadels Svenskar. Detta eftersom det aldrig varit så populärt med bostad i Spanien som det är idag.

Michael Montin kände direkt att detta var de rätta steget att ta, därför kunde han inte tacka nej. Han trivs väldigt bra nere i värmen tillsammans med familjen, varje vecka kommer det ner familjer från Sverige som vill köpa en sommarbostad. Läs mer om Michael Montin på hans sida.

Skrivet av LarsPersson, 2017-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

HepCat är en webbutik som vuxit mycket på senare tid, då framförallt genom sina populära varumärken Filson, Dickies och Red Wing. Dessa tre märken levererar kläder, skor och accessoarer till bästa möjliga kvalité.

Filson grundades i slutet av 1800-talet av Clinton C. Filson med mottot "Might as well have the best". Med detta menade han att dem skulle levererar kläder med kvalité på topp vilket då skulle vara det bästa i branschen, vilket han lyckats riktigt bra med.

Red Wing grundades i början av 1900-talet och då med syftet att man skulle kunna ha samma par skor till olika tillfällen. Du skulle t.ex kunna använda dessa till vardag när du gick i skogen men även till finmiddagen med en snabb finputsning.

Dickies grundades till avsikt att leverera arbetskläder till den Amerikanska armen i andra världskriget. Därför levererar dem alltid...

Skrivet av LarsPersson, 2017-12-18

Visa hela (0 kommentarer)

Borohus är ett utav Sveriges äldsta företag gällande att bygga villor och fritidshus. Ända sedan i början av 1900-talet började dem bygga villor åt kunder. Dem uppdaterar ständigt hur husen byggs beroende på att utvecklingen snabbt går framåt. Det kan vara hur grunden byggs på bästa vis, vilket material som används eller hur huset ser ut. Även kunder förändras hur dem vill att huset ska se ut och vara.

Skrivet av LarsPersson, 2017-12-12

Visa hela (0 kommentarer)

Commzone drivs utav Andreas Sander med mål att hjälpa folk och företag inom personlig coaching, utveckling, teamfacilitering samt konflikthantering. Coachning blir allt vanligare idag då fler är stressade och ofta har tanken åt alla olika håll. Därför kan det vara skönt med att veta hur man bör tänka i dessa situationer. Läs mer på hemsidan.

Skrivet av LarsPersson, 2017-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

Peter Rathje är idag en fastighetsmäklare då han kände att detta var det rätt valet för ett par år sedan. Han har nu varit registrerad fastighetsmäklare i snart två år, även fast många tycker att detta är en kort tid har det gått bra för honom. Peter har haft flera lyckade försäljningar av bostäder med nöjda kunder.

Utöver detta är han mycket bilintresserad då han både äger en Porsche 964 turbo och en Tesla model X. Dessa är två riktigt fina och unika bilar han äger. Läs mer på hans blogg.

Skrivet av LarsPersson, 2017-11-30

Visa hela (1 kommentar)