En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

LarsPerssons bloggis

Peter Eriksén är mäklare och delägare för Mäklarhuset Innerstan sedan 2008. Detta har gett honom en mycket lång erfarenhet från alla olika bostäder han sålt. Den starka sidan hos Peter och varför kunder väljer just honom framför en annan är hans personliga engagemang. Han vill alltid att kunden ska vara nöjd till 100%, därför sätter han alltid sig in i projektet och vet exakt hur bostaden ska säljas på bästa vis.

Därför rekommenderar jag Peter eriksén stort till alla er som ska sälja er bostad i närheten av Stockholm.

Skrivet av LarsPersson, 2017-11-29

Visa hela (1 kommentar)

Tentarp är en webbutik som säljer balkongskydd och presenningar över hela Sverige. Företaget är lokaliserat i Kungälv men skickar produkterna över hela Sverige. Tentarp har pruducerat dessa produkter i över 25 år, främst täckningar till industri, sjöfart och båtägare. Om du behöver en presenning till t.ex båten över vintern har Tentarp den perfekta för dig. Antingen om du behöver en något tjockare eller en smalare i alla olika storlekar. Se mer på sidan.

Skrivet av LarsPersson, 2017-11-28

Visa hela (0 kommentarer)

Borohus är ett företag som bygger hus och fritidsvillor över hela Sverige. Dem erbjuder flera olika modeller för att passa dina önskemål så bra som möjligt. Företaget finns över hela Sverige med ett huvudkontor i Mjöbäck. Utöver detta är det ett utav de äldsta företagen med fokus på husbyggen i Sverige. Läs mer om Borohus på hemsidan.

Skrivet av LarsPersson, 2017-11-28

Visa hela (0 kommentarer)