En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Spenderade fredag eftermiddag på banken, vi fick ett lånelöfte så nu är det bara till att börja jaga lägenhet. Skuttade raka vägen från banken till mäklaren, för att boka en visning på en stor 4:a vi haft ögonen på.
Vad är det för fel på mäklare? Jag upplever denna yrkesgrupp som snäppet värre än bilförsäljare, mäklarens enda syfte är försöka lura av folk sina surt fördärvade pengar, ju mer de lyckas lura av någon desto bättre. Vi hade inte ens pratat 1 minut så hade han blåst upp värdet på lägenheten vi bokat tid att titta på med 100 000 kr.

Skrivet av Lastbilen, 2011-02-12

Visa hela (0 kommentarer)

Inser att jag inte klottrar här så ofta, men det kanske finns någon tapper läsare därute, typ mamma eller någon. Det som står på agendan denna vecka är sjukdom, har varit förkyld, febrig, snorig och hostig i en vecka nu, jag brukar sällan vara sjuk men just denna vecka verkar jag ha sämre immunförsvar än en åttioårig hiv-sjuk.

En annan nyhet är att jag har bokat tid på banken till imorgon för att ansöka om bostadslån, är taggad på att köpa en fresh lägenhet på Ersboda. Återkommer till helgen angående hur det går med lån och lägenhet mm.

Jag avslutar denna lilla uppdatering med en bild på det finaste jag har:

Skrivet av Lastbilen, 2011-02-10

Visa hela (1 kommentar)

Med lite uppfinningsrikedom samt en stor garderob kan man åstadkomma rätt mycket med små medel, som härom dagen när det skulle styras upp ett lussetåg. Hur gör man ett lussetåg av bara ett barn? Jo såhär...

Skrivet av Lastbilen, 2010-12-15

Visa hela (0 kommentarer)

Sista timmen på arbetsdagen är alltid den längsta, kan ingen vetenskapsman/kvinna förklara för mig hur det kan vara så? Är inte tiden konstant?
Jag vill inte hem för att jobbet är tråkigt, utanför att min lilla tjej blir såhär glad när jag kommer hem.

Skrivet av Lastbilen, 2010-12-08

Visa hela (1 kommentar)

Jag kan inte sticka det under stolen längre, detta kom som en chock för mig och jag vet inte riktigt hur jag ska framföra det på ett fint sätt, så det är väl bara att jag säger det rakt ut:

På något underligt sätt har jag gått och blivit Lönnfet!

Skrivet av Lastbilen, 2010-12-02

Visa hela (7 kommentarer)

Svängde förbi en fest som snabbast i lördags, imponerades av tiden och energin vissa orkar lägga på sina kostymer. Själv var jag tråkig och civilklädd då jag endast var där för att säga hej i princip. Här är några bilder:

Skrivet av Lastbilen, 2010-11-01

Visa hela (0 kommentarer)

Jag investerade i en softbox förra veckan, jag gillar skarpt hur man kan leka med skuggor som får bilderna att kännas mindre platta. Jag kan starkt rekommendera go flash från Dörr.


Tuva och Johanna


Jag gillar hur softboxen ger stora reflektioner i ögonen

Skrivet av Lastbilen, 2010-10-17

Visa hela (2 kommentarer)

Igår var det foto-session här hemma, målet var att få en bild att publicera i lokalpressen under BB-Nytt, sektionen där alla bebisar presenteras. Tog över 60 bilder i hopp om att någon skulle gå att använda till tidningen, men det är svårare än man tror att få 3 personer att titta åt samma håll och se hyfsat nöjda ut samtidigt. Här följer några lyckade...

Skrivet av Lastbilen, 2010-10-07

Visa hela (3 kommentarer)