En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Hon tog lite tid på sig, nästan 3 dygn av värkar som kom tätare och tätare, men till sist kom hon ut. 18:45 i Måndags föddes min dotter Tuva Hildur Eliasson-Forsgren.
Vilken makaber upplevelse det är att få barn, så mycket känslor att försöka hantera och så många pusselbitar som bara faller på plats.
Tidigare i mitt liv har jag ett fåtal gånger förnimmat känslan av total lycka, nu räcker det med att jag tittar på mitt barn för att uppleva den känslan, och när hennes blick möter min vill jag riva ut mitt eget hjärta och stoppa in henne i bröstkorgen istället.

Skrivet av Lastbilen, 2010-08-19

Visa hela (1 kommentar)

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, efter en närmare 60 timmar lång arbetsvecka så erbjuder den lilla helg jag har på ösregn. Återstår att se om det håller i sig hela helgen eller om det blir strålande sol på söndag när jag jobbar igen.

Skrivet av Lastbilen, 2010-06-18

Visa hela (0 kommentarer)

Lyckades med konststycket att få se det mesta under en fisketur i norska Tonnes. Vi såg allt från tumlare till helikoptrar och havsörnar. Mellan varven hann vi faktiskt med att få en och annan fisk, en bra helg helt enkelt.

Skrivet av Lastbilen, 2010-06-15

Visa hela (2 kommentarer)

http://www.youtube.com/watch?v=xhN9LlpXUEo

Här kommer veckans filmtips, ett klipp från en fiskeresa för 2 helger sedan, vi fångar en simmande havsörn på film när den simmar 5-6 meter från båten. En otroligt mäktig upplevelse att vara med om på ett spegelblankt hav. Enjoy!

Skrivet av Lastbilen, 2010-06-09

Visa hela (0 kommentarer)

Har äntligen införskaffat en ny dator, efter en massa installerade har jag så smått kunnat börja organisera mina bilder igen. Här kommer några bilder från Dali-museet i Barcelona.

Skrivet av Lastbilen, 2010-04-11

Visa hela (5 kommentarer)

Förra helgen kom Marcus, Kajsa och Bella förbi på en sen sopplunch. Även om det bara var någon vecka tidigare jag sett Bella senast, så kan jag inte låta bli att förundras över hur mycket hon växt på bara någon vecka. Fortsätter hon i den här takten börjar hon nog skola till hösten och borde vara redo att flytta hemifrån runt jul.

Skrivet av Lastbilen, 2010-04-03

Visa hela (0 kommentarer)

Har börjat rensa lite bland bilderna från förra veckan, ni får hojta om ni vill ha någon av dem högupplösta. Alternativt så bränner jag en cd med alla bilder när jag är färdig med dem. Let me know och trevlig helg.

Skrivet av Lastbilen, 2010-03-26

Visa hela (0 kommentarer)

I måndags förra veckan, mitt i en shoppingtur, stod vi plötsligt utanför ett massivt akvarium med färgglada bilder på hajar för att locka till sig besökare, vi svalde betet med hull och hår. 2 minuter senare och 18 euro fattigare passerade vi ett enormt hajgap på väg in i akvariumet.Sist men inte snyggast har vi den här varelsen som sugit sig fast i taket...

Skrivet av Lastbilen, 2010-03-25

Visa hela (3 kommentarer)