En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Lines blogg!

Jag är en snart 12 årig tjej som tillbringar den mesta tiden av mitt liv i stallet. Där har jag mina två sköthästar Lille-John och Suzuki. Mina föräldrar är skilda och med min mamma bor jag i en lägenhet i stan, med min pappa bor jag på en gård på landet. Hos mamma har jag också världens finaste katt Konrad. Jag gillar att fota och vara med kompisar, när jag inte rider eller är i stallet.

Nu ska jag berätta lite om mig själv.
På helgerna och fritiden är jag mest i stallet och rider och sköter mina två älsklingar. Lille John (Lolle, L-J) och Quercia van de Goudblomme (Suzuki, Suzzan). Jag är i stallet varje lördag och söndag och vissa andra dagar. På lördagar sköter jag och på söndagar sköter OCH rider jag. Min katt Kung Konrad af Svecia (Konrad, Kons mm.) är SUPER!!!!! Jag älskar honom och skulle aldrig lämmna honom. Jag har honom hos min mamma och han är en bondkatt på 2 år. Han fyller år den 30/1. Han är såklart utekatt.
Jag går i femman på en helt okej skola. Vi kommer byta till ny skola efter sommaren. Det ska bli rätt skönt. Det har aldrig börjat nån ny i våran klass, bara slutat. Når vi började i sexårs var vi 29. Nu är vi 22.
Med min mamma bor jag i en 1 och en ½, med min pappa bor jag på en gård med stall, pool, hage, ridbana, garage, boningshus, gäststuga, jordkällare, värkstad, vedbod och motorcykelgarage. Skillnad?
När jag inte är i...

Skrivet av Lava, 2011-03-29

Visa hela (0 kommentarer)