En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

¤...Lii:S SiDA...¤

Välkommen hit! Lämna gärna ett meddelande innan du går. Vi ses!
¤...Lii

Idag har jag varit på hästutställning i V-vik. Det var utställning av vackra tinkerhästar och helt enorma shirehästar...! Det var verkligen jättekul o se! :)
Det är inte ofta man känner sej underlägsen, men när shirehästarna stod med höga huvuden och såg ner på en var det helt otroligt.... Vilka bjässar!
Det hade precis varit prisutdelning till tinkerhästarna och deras föl, och det var så sött! :) Fölen var exakta kopior av sina mammor.

Jag tar en paus från "min 5 veckor långa berättelse" idag, vill ju hinna leva lite i nuet också ;p

Vi ses!
¤...Lii

Ps! En jättekram till mormor idag. Jag fick lite dåligt samvete för att jag inte kunde komma, men det får bli en annan gång. Pussar till dej!

Skrivet av Lii, 2006-08-19

Visa hela (0 kommentarer)

Onsdagen den 12 juli var det åter dags för ett möte mellan Han och Mej.
Jag skulle ta moppen ner till sjön efter lunchen, men först tänkte jag åka upp till fotbollsplanen och vända. Där uppe sladdade jag till i gruset och gick omkull. Inte så kul, men det är sånt som händer.
När jag kom ner till stranden var det fullt med folk, fast inte "rätt" folk. Han var nämligen inte där. Jag bredde ut filten, la mej på den och tog fram min bok. Så låg jag där ett par timmar, tills min pappa & syster (Anna) kom ner till stranden. Anna & jag dök i vattnet. När vi hade varit i en stund och det började bli kyligt sa jag lite skämtsamt till henne: "Nu skulle det ju passa perfekt om han kom, för nu vet jag precis vad jag ska säga". Anna skrattade och frågade vad det var för nåt jag hade tänkt ut, och precis när jag skulle säga det hördes det en moped lite längre bort. Anna & jag tittade på varandra. När jag skymtade den mellan träden slog hjärtat fortare än fortast. Det var HAN! Han...

Skrivet av Lii, 2006-08-17

Visa hela (0 kommentarer)

Dagen efter vårt första möte (måndagen den 10 juli) var det, inte helt oväntat, tisdag. Jag hade konstigt nog inte drömt om den mörkhårige snyggingen, men han dök upp i huvudet direkt när jag vaknade. Utanför fönstret sken solen, och den gjorde mej på bra humör.
Dagen började inte med något speciellt. Pappa & jag slog gräset utanför staketet strax innan lunch. När pappa gick upp för att fylla på bensin fortsatte jag att räfsa upp gräset. Av okänd anledning vände jag mej plötsligt om, såg bort mot vägen som leder ner till sjön och fick där syn på en moped som åkte upp från stranden. Direkt satte pirret igång i magen och jag följde mopeden med blicken tills den försvann. Strax efter kom den åkande. Jag vände mej om, och kände genast igen förarens röda hjälm. Det var HAN! Jag trodde nästan jag skulle svimma av nervositet, men jag stod på benen med ett fast grepp om räfsan. Han såg på mej när han åkte förbi, och jag tittade tillbaka. Ingen gjorde någonting....

Skrivet av Lii, 2006-08-16

Visa hela (0 kommentarer)

Hej, alla människor där ute. Kul att det är några av er som av någon underlig anledning läser det här som jag skriver just nu. Det här är min berättelse, den började för ungefär 5 veckor sedan och det är helt sann.

Jag har precis flyttat till landet. Tillfälligt, jag vet. Dock trivs jag väldigt bra, och skulle mkt väl kunna tänka mej att stanna här för gott. I december flyttar jag in till staden igen. För ett antal veckor sedan (kan nog röra sej om sådär 5 långa veckor) träffade jag en underbart söt kille. Hade aldrig sett honom förut, trots att jag tillbringat alla mina somrar här ute på landet. Han är speedwayförare (jag som älskar speedway!) och vi bor nästan grannar. Vårt första möte ägde rum vid badplatsen, både jag o han hade tagit mopederna dit. Klockan närmade sej 21 på kvällen och jag hade varit ute o gått en lång promenad precis innan. Kände att jag var tvungen att svalka mej lite. Strax innan jag skulle gå upp ur vattnet hörde jag en moped närma...

Skrivet av Lii, 2006-08-15

Visa hela (0 kommentarer)