En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

¤...Lii:S SiDA...¤

Början på min 5 veckor långa berättelse.......

Hej, alla människor där ute. Kul att det är några av er som av någon underlig anledning läser det här som jag skriver just nu. Det här är min berättelse, den började för ungefär 5 veckor sedan och det är helt sann.

Jag har precis flyttat till landet. Tillfälligt, jag vet. Dock trivs jag väldigt bra, och skulle mkt väl kunna tänka mej att stanna här för gott. I december flyttar jag in till staden igen. För ett antal veckor sedan (kan nog röra sej om sådär 5 långa veckor) träffade jag en underbart söt kille. Hade aldrig sett honom förut, trots att jag tillbringat alla mina somrar här ute på landet. Han är speedwayförare (jag som älskar speedway!) och vi bor nästan grannar. Vårt första möte ägde rum vid badplatsen, både jag o han hade tagit mopederna dit. Klockan närmade sej 21 på kvällen och jag hade varit ute o gått en lång promenad precis innan. Kände att jag var tvungen att svalka mej lite. Strax innan jag skulle gå upp ur vattnet hörde jag en moped närma sej. Jag blev självklart nyfiken (en moped är ju samma sak som en jämngammal som närmar sej). Han kom där på sin svarta moped, gick ner mot omklädningsrummet. När han kom ut därifrån och gick ut på bryggan dök han, utan minsta tvekan, i det varma vattnet. Han simmade ut en bit, jag gick upp på stegen, våra blickar möttes och jag tog steget upp på bryggan. Innan jag gick in i omklädningsrummet vände jag mej om och mötte hans blick ännu en gång. Medan jag bytte om hörde jag någon gå in i rummet bredvid. Jag fantiserade om att det skulle vara han, och när jag sedan gick upp till min moped kom han ut därifrån, strax efter mej. Fortfarande hade vi inte pratat med varandra. Jag åkte iväg lite innan honom. Precis innan jag skulle svänga fick jag motorstopp. Hur pinsamt är inte det.....? Som tur var hade jag ju lite försprång, så jag hann precis få igång den innan han kom ifatt. När jag svängde upp på min uppfart åkte han en bit, vände, och åkte sedan tillbaka från det håll vi kom från, precis som att han ville se vart jag bor. Den kvällen kunde jag inte tänka på annat än honom. Idag undrar jag bara varför jag inte pratade med honom där direkt. Då hade livet varit mkt enklare idag, och jag hade sluppit fundera dag o natt på vad jag ska göra för att få kontakt.

Snart kommer fortsättningen, jag har mkt mer att berätta! Ha det så gott så länge, hoppas vi ses.
¤...Lii

Ps! Jag vill hälsa till min kompis Sandra som har besök av sin engelske pojkvän idag! Jag håller tummarna för att erat förhållande kommer hålla! Kramar till er...!

Skrivet av Lii, 2006-08-15 22:19

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.