En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

¤...Lii:S SiDA...¤

Del 2...?

Dagen efter vårt första möte (måndagen den 10 juli) var det, inte helt oväntat, tisdag. Jag hade konstigt nog inte drömt om den mörkhårige snyggingen, men han dök upp i huvudet direkt när jag vaknade. Utanför fönstret sken solen, och den gjorde mej på bra humör.
Dagen började inte med något speciellt. Pappa & jag slog gräset utanför staketet strax innan lunch. När pappa gick upp för att fylla på bensin fortsatte jag att räfsa upp gräset. Av okänd anledning vände jag mej plötsligt om, såg bort mot vägen som leder ner till sjön och fick där syn på en moped som åkte upp från stranden. Direkt satte pirret igång i magen och jag följde mopeden med blicken tills den försvann. Strax efter kom den åkande. Jag vände mej om, och kände genast igen förarens röda hjälm. Det var HAN! Jag trodde nästan jag skulle svimma av nervositet, men jag stod på benen med ett fast grepp om räfsan. Han såg på mej när han åkte förbi, och jag tittade tillbaka. Ingen gjorde någonting. Ingen höjde handen till hälsning. Ingen insåg riktigt vad som hade hänt. Och så.... plötsligt var han försvunnen bakom kröken... Där rök min andra chans att prata med honom.
När pappa & jag var klara med gräset åkte vi ner till stranden och badade. Jag höll tummarna så hårt att dom vitnade för att han skulle vara där. Men det var han inte. Vi åkte hem och åt mat, sedan tog jag mopeden ner till stranden igen och låg sedan där resten av dagen i väntan på att han skulle komma. Men det gjorde han inte...
På kvällen var jag besviken på mej själv för att jag inte hade tagit chansen. Och det kunde ha lösts sej på annat sätt dagen därpå, men inte heller den chansen tog jag. Det skulle bli min bästa chans hittills. Mer om det nästa gång.

Så länge, ha en skön kväll!
¤...Lii

Ps! En extra tanke till min underbara farmor som fyllde 73 år igår! Pussar till dej.

Skrivet av Lii, 2006-08-16 19:55

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.